We found 0 results. View results
Your search results

Voluntari complex rezidential cu 4 vile individuale

250.000 € |   bedrooms  | 3 bathrooms | 145.71 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Pozitionata in cea mai bine cotata zona a orasului Voluntari, iti propunem spre cumparare o proprietate in care se pune accent atat pe calitatea lucrarii cat si pe functionalitatea compartimentarii si a arhitecturii moderne.
Parte a unui ansamblu de 4 case individuale, structurata pe parter si etaj, vila este edificata pe un teren in suprafata de 300 mp. Cu o suprafata desfasurata de 187,2 mp a fost gandita ca o locuinta unifamiliala si prezinta urmatoarea compartimentare:
– Parterul este compus din living cu bucatarie deschisa, ce poate fi inchisa dupa preferinte, o camera ce poate fi folosita ca birou sau dormitor, baie, camera tehnica a locuintei. Terasa exterioara are accesul din living
– Etajul cuprinde 3 dormitoare, hol, 2 bai si 2 balcoane.
Proprietatea este in constructie si va dispune de toate utilitatile: gaze, curent electric, apa si canalizare.
Imobilul este in constructie, din caramida Porotherm Soceram, izolatie la exterior Swisspor de 10 cm EPS 100, vopsea decorativa structurata Caparol. Incalzirea se face prin intermediul centralei termice cu calorifere Romstal, ferestrele Salamander cu tamplarie pvc cu geam tripan.
Finalizare primavara anului 2022.
La pretul afisat – vila se vinde la stadiul de glet, fara a avea in dotare gresie si faianta, parchet, obiectele sanitare si usile de interior, casa scarii sau la alegere, finisata integral.
Casa este amplasata in centrul orasului Voluntari foarte aproape de scoala, gradinita, parc, magazine Lidl, Mega Image si mijloace de transport in comun

General Information

Property Id : 35686
Price: 250.000 €
Property Size: 145.71 m2
Property Lot Size: 300.00 m2
Rooms: 5
Bathrooms: 3

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat