We found 0 results. View results
Your search results

Vila la Snagov cu ponton pe lac. Visul nu are limite!

1.400.000 € |   bedrooms  | 6 bathrooms | 720.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

„Cea mai mare fericire este sa simti că cineva te iubeste, nu sa stii, ci sa simti !” spunea Nichita Stanescu.

La fel este si in viata ta, trebuie sa simti ca esti acasa, nu doar sa stii ca esti acasa. Mai ales daca esti la Snagov, in cea mai buna zona a lacului. Aproape de natura, cu multa liniste si cu o priveliste frumoasa catre Lacul si Padurea Snagov.
Acasa simti cum totul din jurul tau te incarca de energie. Linistea lacului, lumina soarelui la rasarit sau apus, padurea de peste lac, aerul curat si vecinatatile iti dau starea de bine. Aici gasesti intimitatea si sentimentul de siguranta de care ai nevoie. Drumul de la birou pana acasa este scurt cand simti ca ajungi la cei dragi ai tai.

Casa este amplasata strategic astfel incat vezi lacul si padurea din majoritatea camerelor. Adica te trezesti dimineata cu razele soarelui si cu privelistea catre lac si padure. Zona de zi a casei este scaldata in lumina, este locul unde stai cu prietenii si familia la masa sau la focul semineului. Gradina casei este amenajata cu plante si arbori maturi, cu lumini ambientale, cu un leagan din care poti admira lacul si peisajele multiple oferite de acesta, cu un foisor pentru barbeque. In serile linistite te vei relaxa in foisorul de pe ponton, de acolo poti admira un apus de soare splendid. Razele calde ale soarelui la apus impreuna cu padurea, reflectate in apele linistite ale lacului, dau nastere unui peisaj desprins parca din povesti. Asta inseamana fericirea, sa simti energia locului si caldura oamenilor dragi acasa.
Vino sa vezi locul acesta care poate fi caminul tau si al celor dragi tie.
Proprietatea este compusa din: corpul principal; corp secundar cu garaj pentru 4 autoturisme si deasupra un apartament de 95mp utili; ponton pe lac cu garaj pentru barca si foisor.
Poti descoperi si alte lucruri placute, dar iti lasam tie aceasta placere.
Hai acasa, visul poate deveni realitate !

#LaculSnagov, #AutostradaA3, #DN1, #BucurestiPloiesti, #LacSnagov, #Snagov, #PadureaSnagov, #vilaSnagov, #vilapresedinteluidelaSnagov, #ariaprotejataSnagov, #Ghermanesti, #Ciofliceni, #Izvorani, #SilisteaSnagovului, #Gruiu, #Vila 23, #complexSnagov, #PalatulSnagov, #ManastireaSnagov, #ElCapitanSnagov, #plimbaricubarcaSnagov, #agrementSnagov, #pontonSnagov, #clublacSnagov, #PalatulGinga, #IrinelColumbeanuResidence, #ClubAstoriaSnagov, #ComplexPaceaSnagov, #HotelAstoriaSnagov, #ResedintaluxSnagov, #vilamalullaculuiSnagov, #DolceVitaSnagov, #HanulVlasieiSnagov, #clubMarinaport, #debarcaderSnagov, #clubSnagov, #vilapemalullacului, #lux, #resedintadelux, #lacnavigabil, #sporturinautice, #barcapelac, #liniste, #apusdesoare, #Snagov, #celmaimarelacnavigabildelangaBucuresti

General Information

Property Id : 38409
Price: 1.400.000 €
Property Size: 720.00 m2
Property Lot Size: 1,717.00 m2
Rooms: 6
Bathrooms: 6

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat