We found 0 results. View results
Your search results

VIla cocheta Pipera zona Brd

1.300 € |   bedrooms  | 3 bathrooms | 240.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Pipera oferta inchiriere vila individuala finalizata in 2008, si construita pe un teren de 500 mp din care curte liber si amenajata 360 ,in care regasim si o terasa acoperita cu acces din Living.
Vila este dispusa pe parter si etaj ofera viitorilor chiriasi multa intimitate deoarece nivele sunt rupte (sunt citeva trepte intre ele) oferind senzatia de 4 etaje in loc de 2 .

La parter avem hol, birou, bucatarie deschisa, living spatiu depoziatre spatiu tehnic ,baie si o camera mare cu gresie pe jos care poate avea 2 destinatii uscatorie sau camera de sport avind curent trifazic pt instalarea unei saune.
La etaj avem 2 dormitoare mari si o baie apoi urcam alte 6 trepte avem spatiu de depozitare mare dormitor matrimonial cu terasa 15 mp dressing generos si baie proprie.

Vila dispune de aer conditionat rulouri manuale. Este racordata la canalizarea orasului apa fiind din put. Casa este construita din caramida este izolata pe exterior si interior REFACUTA IN ANUL 2020 centrala termica vaillant CU BOILER AMBELE NOI dedurizator pt apa cu multiple spatii de depozitare pretabila pt o familie cu 2-3 copii. Vila nu are garaj dar in curte sunt 4 locuri de parcare.
Vila are costuri mici de intretinere iar pozitionarea ei ofera acces rapid atat catre zonele Aviatiie sau Tei cat si catre centura de Nord sau Baneasa DN1.

General Information

Property Id : 40401
Price: 1.300 €
Property Size: 240.00 m2
Property Lot Size: 500.00 m2
Rooms: 5
Bathrooms: 3

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat