We found 0 results. View results
Your search results

VILA cocheta, intima, consolidata, cu gradina si garaj in KISELEFF

590.000 € |   bedrooms  | 3 bathrooms | 260.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Visam, nazuim, tanjim dupa aer curat, intimitate, siguranta, spatiu verde. Si daca peste toate acestea se suprapune eleganta, zona selecta si garaj in proprietate, inseamna ca ne aflam in locul ideal.
Pozitionata pe o strada linistita , perpendiculara pe Clucerului, vila edificata in 1929 a trecut la inceputul anilor „90 printr-o renovare si consolidare majore care a cuprins turnarea de centuri si plafoane de beton, pe un demisol cu grinzi consolidate corespunzator. Proprietatea te cucereste de la prima vedere cu aerul sau delicat si intim datorat proportiilor, luminii frumos filtrate si detaliilor pastrate cu grija.
Avand trei laturi libere si fiind dispusa pe demisol, parter, etaj si pod inalt, mansardabil, casa pare a fi gandita anume pentru o familie moderna. Parterul si etajul au planuri asemanatoare si intrari total separate, totalizand impreuna 3 dormitoare, 1 living si cate o bucatarie si o baie mare pe fiecare nivel. Demisolul, partial locuibil, adauga si el valoare cu o bucatarie de vara, inca o baie, spatii de relaxare si de depozitare si acces direct catre garaj. Podul are o intrare inalta, confortabila si are o inaltime potrivita pentru mansadare. Parterul este conectat cu etajul printr-o frumoasa scara de lemn iar cele patru nivele sunt legate intre ele printr-o scara de serviciu solida din beton.
Vila totalizeaza 5 intrari separate : catre apartamentul de la parter, catre cel de la etaj, catre scara de serviciu, catre bucataria de la parter si, nu in ultimul rand , intrarea prin garaj, oferind posibilitate unei multitudini de compartimentari si redefiniri ale spatiului.
Vila se bucura de lumina naturala pe toata durata zilei, datorita orientarii catre trei puncte cardinale diferite.

General Information

Property Id : 37270
Price: 590.000 €
Property Size: 260.00 m2
Property Lot Size: 265.00 m2
Rooms: 7
Bathrooms: 3

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat