We found 0 results. View results
Your search results

Vanzare penthouse complex Terra Residence

175.000 € |   bedrooms  | 3 bathrooms | 144.88 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Amplasat in complexul Terra Residence din Voluntari, va propunem spre vanzare un cochet duplex, amplasat la ultimele doua niveluri ale imobilului.
Acesta se afla la etajele 5 si 6, este decomandat si se compune astfel: la primul nivel avem vestibul cu casa scarii, hol, doua dormitoare fiecare cu baie proprie si unul cu dressing. La al doilea nivel gasim living cu locul de luat masa, bucataria deschisa, grup sanitar si o terasa de 63 mp. Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare suprateran.
Are o suprafata utila de aproximativ 145 mp utili, beneficiaza de dotari si finisaje de buna calitate. Se poate vinde si mobilat.
Utilitatile sunt contorizate independent, incalzirea se face cu centrala termica de apartament.
Complexul Terra Residence se afla intr-o zona aerisita aproape de padure, cu linie directa de autobuz catre Bucur-Obor si acces rapid la autostrada A3 si zona de nord a capitalei, acces rapid din Colentina – Andronache – Voluntari sau Pipera – Voluntari.
Complexul dispune de: paza proprie permanenta; loc de joaca pentru copii; curte interioara cu spatii verzi si bancute; acces pe baza de cartela. Langa complex exista hypermarket-ul Lidl la 50 m distantam, magazin Mega Image;
Se afla in partea de Nord a Capitalei la doar cativa km de centrul Bucurestiului, intr-o zona rezidentiala, amplasat in mijlocul naturii la 300 m de Padurea Boldu – Cretuleasa.

General Information

Property Id : 34098
Price: 175.000 €
Property Size: 144.88 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 3

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat