We found 0 results. View results
Your search results

Vanzare apartament 4 camere cu gradina si terasa

+TVA |  3 bedrooms  | 4 bathrooms | 165 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Aproape de Piata Victoriei, situat la parter intr-un complex nou, va propunem spre vanzare, un apartament cu 4 camere ce dispune de terasa si gradina proprie.

Cu o suprafata de 165 mp la care se adauga o terasa de 109 mp si gradina de 176 mp, apartamentul se compune din hol la intrare, living, bucatarie, 3 dormitoare, 3 bai, grup sanitar, dressing si debara.

Apartamentul beneficiaza de dotari si finisaje premium printre care amintim: tamplarie aluminiu cu geam tripan cu argon, incalzire prin pardoseala, conexiuni prin cablu pentru telefon, televiziune si internet, contorizare individuala a utilitatilor.

SunFlower Grand Apartments, este un proiect ce cuprinde 55 de apartamente elegante, cu 2,3 si 4 camere beneficiind de balcoane si terase spatioase, cu gradini private pentru fiecare apartament situat la parter.

Construit foarte aproape de Piata Victoriei, complexul ofera toate avantajele unei zone centrale, cu excelente conexiuni la reteaua de transport public, la liniile de autobuz si tramvai, care la randul lor asigura legatura cu metroul. Tot in apropiere sunt spatii verzi, parcuri, scoli, spitale si pietele 1 Mai si Domenii.

General Information

Property Id : 21465
Property Size: 165.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 4

On The Map

Other Features
Hotel
parc

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat