faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Vanzare apartament 3 camere Pipera

99,000 Euro

Pipera apartament de vanzare in liziera padurii Baneasa, in complex rezidential.  Complexul dispune de curte proprie, locuri de parcare rezervate, acces securizat. Acesta se afla in vecinatea Scolii Americane si la 5 minute de Centrul comercial Baneasa.

Blocul este structurat pe S+P+6+7R, iar apartamentul de vanzare se afla la etajul 2. Apartamentul are o suprafata construita de 95mp si este decomandat.  Dispune de trei camere , fiecare dormitor avind acces la cate o baie.

Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de  parcare.

Accesul in imobil este securizat pe baza de receptie, plus supravegherea video care este facuta perimetral in jurul complexului.

Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului, la liziera padurii Baneasa, proiectul de apartamente « Pipera Apartments » va va oferi confortul de care aveti nevoie pentru locuinta mult visata cat si o buna oportunitate pentru investitie in zona de nord in apropiere de Scoala Americana, si cu acces facil catre Bucuresti atat prin Iancu Nicolae cat si Pipera Tunari.

Pipera Apartments a fost conceput ca un proiect unic si original datorita padurii si spatiilor verzi. Acest ansamblu rezidential deosibit dispune de 31 de apartamente, amplasate pe S+P+6+7R , locuri de parcare rezervate, parc propriu , zona joaca copii alei pietonale, acces securizat, receptie 24/24h, contorizare separata.

 

ID-ul proprietății : 11394
Preț: 99,000 Euro
Dimensiune proprietate: 95,00 m2
Camere: 3
Dormitoare: 2
Baii: 2
Hotel
Parc
3 camere Pipera
mărimea: 95 m2
camere: 3
bai: 2
preț: 99,000 Euro
3 camere Pipera
Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului , la liziera padurii Baneasa, proiectul de apartamente « Pipera apartments » va va oferi confortul de care aveti nevoie pentru locuinta mult visata cat
walkscore65 / Somewhat Walkable mai multe detalii aici

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

260,000 Euro
Pentru cei ce sunt in cautarea unei proprietati altfel, avem placerea sa va prezentam acest apartament situat in ce [Mai Mult]
2
2
143,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat