faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

O casa de poveste, intr-o locatie de vis

999,000 Euro

Kilometrul zero al unei capitale europene. Locul unde fie ca intentionezi sa traiesti alaturi de familia ta, fie ca vrei sa dezvolti businessul tau, ai nevoie de o proprietate care sa coreraspunda unor anumite standarde locative, de proximitate si de calitate.
Acesta este motivul pentru care suntem incantati sa putem aduce in fata ta aceasta proprietate. O proprietate dintr- o categorie restransa de proprietati imobiliare, remarcabile prin caracteristici, pozitionare, facilitati si …aspect.
Suntem in centrul orasului, la 600 de metri de Intercontinental, pe strada I.L. Caragiale, o zona incarcata cu istorie, presarata cu locuinte elegante, o zona boema ca aspect si vecinatati, dar in acelasi timp conectata la pulsul orasului. In perimetrul cuprins intre strada Batistei, J.L Calderon si C.A. Rosseti si la cativa pasi de fosta ambasada a Statelor Unite. Intr-o zona centrala si preponderent aglomerata, regasim complet detasata de aceste caracterisitici, intrarea I.L. Caragiale, o straduta inchisa, strajuita de case din epoci diferite, dar a caror tot unitar ne releva un peisaj ce ne incanta privirea. Strada este lata, cu trotuare largi, oferind locuri de parcare rezidentilor dar si loc de promenada celor care isi plimba copiii. Toate casele, fara exceptie, fac cinste locatiei in care sunt amplasate.
Iar proprietatea noastra, este una dintre ele. Edificata la 1936, intr-un stil bauhaus specific perioadei interbelice, casa a trecut print-un amplu proces de renovare in anul 2000, ocazie cu care au fost facute temeinice verificari structurale care a relevat faptul ca starea ei nu impune sub nici o forma consolidarea. Starea casei este o consecinta a faptului ca in perioada comunista aceasta a apartinut unei singure familii, nefiind ca atare nici nationalizata, inchiriata sau impartita in mai multe unitati locative, cum din nefericire s-a intamplat cu majoritatea caselor din centru. Proprietatea a fost asadar ingrijita si intretinuta cum se cuvine, de catre proprietarii ei, pe toata durata ei de viata. Mai tarziu, in 2015, casa a fost reamenajata, pentru a servi cu succes scopului ei actual, cel de sediu de firma pentru o importanta companie de management de afaceri.
Proprietatea este desfasurata pe demisol complet locuibil, parter, etaj si mansarda, totalizeaza o suprafata de 589 metri patrati construiti si 420 metri patrati utili si este amplasata pe un teren de 232 mp, avand o curte libera de aproximativ 100 metri patrati. Accesul pentru demisol, parter si etaj se realizeaza atat pe scara principala a cladirii, cat si pe scara secundara, in timp ce accesul la mansarda se realizeaza exclusiv folosind scara secundara. Numarul total de incaperi este de 12, iar dormitoare sunt 8, bai si grupuri sanitare 8(cate o baie plina si un grup sanitar per nivel), 2 balcoane, precum si multiple spatii de depozitare si o camera tehnica.
Nivelul de finisare al proprietatii este unul superior, potrivit pentru o astfel de cladire si de natura sa reflecte impozanta cladirii si oglindind caracterul ei premium. Nu vom intra in detalii specifice amenajarilor, ele putand fi observate in fotografiile pe care le aveti la dispozitie si inteles in profunzime cu ocazia unei vizionari.
Referindu-ne la viitorul proprietatii, noi cei care am fost alesi sa ii gasim viitorul proprietar, suntem de parere ca ea poate fi atat utilizata in scopul actual, cel de birou reprezentativ pentru orice companie de anvergura care isi doreste un spatiu unde creativitatea, dezvoltarea continua si perfectionarea in detaliu vor avea climatul perfect pentru a fi duse pe cele mai inalte culmi, dar si transformata intr-o locuinta de elita, destinata unei familii pentru care locatia, pozitia si calitatea nu sunt doar deziderate ci certitudini.
Recomandam cu caldura aceasta proprietate tuturor celor care se afla in postura de potentiali cumparatori pentru un astfel de activ imobiliar si le promitem ca vor regasi aici exact ceea ce doresc mai bun pentru ei. Si pentru ca este o proprietate din segmentul “unicitate”, ea trebuie privita in intregul ei ansamblu, nu doar din punct de vedere comercial. Iar daca ar fi sa ne limitam la o singura fraza care sa descrie corect proprietatea noastra, aceasta este: Pretul este ceea ce platesti, VALOAREA este ceea ce primesti.
In speranta ca am reusit sa detaliem concludent caracteristicile proprietatii si am atras interesul dumneavoastra catre aceasta superba proprietate, va invitam sa programati un tur individual al acestei proprietati. Va multumim si va asteptam.

ID-ul proprietății : 30409
Preț: 999,000 Euro
Dimensiune proprietate: 589,00 m2
Camere: 12
Baii: 8
Metrou
RATB
Banca
Supermarket
Cinema
Fastfood
Intersectie circulata
Hotel
Ultracentral
Parc
Restaurant/pub
Centru universitar
Scoala/gradinita
walkscore98 / Walker's Paradise mai multe detalii aici

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Comparați ofertele

WhatsApp chat