We found 0 results. View results
Your search results

Tunari vanzare vila premium in complex residential

215.000 € |   bedrooms  | 3 bathrooms | 140.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Vanzare vila in Tunari complex residential de vile situat in zona de Nord a Bucurestiului la doar 10 minute de Baneasa Shopping City. Acest complex este alcatuit din vile dispuse pe parter si etaj

Complexul este construit in zona rezidentiala noua a localitatii Tunari are deschidere la doua strazi  respectiv . Complexul rezidential dispune de o arhitectura moderna fiecare vila va beneficia de doua locuri de parcare in fata casei si in garaj pentru cel putin o masina care poate fi trasformat cu usurinta in cel de-al 4 dormitor cu baie proprie.

Vila este compartimentata astafel

– Parter la intrarea in vila avem un hol ce face legatura intre living  casa scarilor bucatarie baie si dormitor/birou, dupa care avem accesul in living care va avea o suprafata de aproximativ 21 mp cu iesire pe terasa din spate. Bucataria are o suprafata de 8 mp ce poate fi inchisa sau deschisa dupa care urmeaza un grup sanitar si o camera tehnica plus scara de acces catre etaj.

–       Etajul este alcatuit din dormitor matrimonial cu baie proprie dressing si terasa plus inca doua dormitoare ambele deservite de o baie.

Vila din Tunari centrala proprie de apartament incalzire in pardoseala la parter finisaje din import usi interior si exterior tip Pinum.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie cu o vizionare

General Information

Property Id : 35377
Price: 215.000 €
Property Size: 140.00 m2
Property Lot Size: 300.00 m2
Rooms: 5
Bathrooms: 3
Energy class: A

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat