faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Tunari Complex AD NORD RESIDENTIAL vanzare vile

New 125,000 Euro TVA inclus

Tunari „AD NORD RESIDENTIAL” complex residential de vile situat in zona de Nord a Bucurestiului la doar 10 minute de Baneasa Shopping City.

Acest complex este alcatuit din vile dispuse pe parter si etaj, cu o suprafata construita de 140 mp din care suprafata utila este de 113,43 mp. Fiecare proprietate dispune de o suprafata de teren de 250 mp.
Complexul AD NORD RESIDENTIAL este construit in zona rezidentiala noua a localitatii Tunari, are deschidere la doua strazi, respectiv, Tudor Arghezi si Mihai Eminescu.

Complexul rezidential va dispune de o arhitectura moderna, fiecare vila va beneficia de doua locuri de parcare in fata casei si in garaj pentru cel putin o masina care poate fi trasformat cu usurinta in cel de-al 4 dormitor cu baie proprie.

Vilele din complexul rezidential AD NORD RESIDENTIAL Tunari au amprenta la sol de aproximativ 70mp compartimentati astfel:

– Parter la intrarea in vila avem un hol ce face legatura intre, living,  casa scarilor, bucatarie baie si garaj, dupa care avem accesul in living care va avea o suprafata de aproximativ 21 mp cu iesire pe terasa din spate.

Bucataria are o suprafata de 8 mp ce poate fi inchisa sau deschisa, dupa care urmeaza un grup sanitar si o camera tehnica plus scara de acces catre etaj.
–       Etajul este alcatuit din dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si terasa, plus inca doua dormitoare, ambele deservite de o baie.
Complexul din Tunari centrala proprie de apartament, incalzire in pardoseala la parter, finisaje din import, usi interior si exterior tip Pinum.
De asemenea, pentru ca in zona sunt preconizate introducerea apei curente si a canalizarii, dezvoltatorii complexului vor preinstala legaturile pana la limita proprietatii, pentru apa si canalizare pentru fiecare proprietate in parte.

 

Adresa: TUNARI ILfov
Oraș:
Complex rezidential: AD NORD RESIDENTIAL
Țară: Afganistan
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății : 26184
Preț: New 125,000 Euro TVA inclus
Dimensiune proprietate: 140,00 m2
Proprietate Lot Size: 250,00 m2
Camere: 4
Dormitoare: 3
Baii: 3
Hotel
Schita parter
Schita parter
Etaj schita
Etaj schita

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Comparați ofertele

WhatsApp chat