We found 0 results. View results
Your search results

Tunari Complex AD NORD RESIDENTIAL vanzare vile

New 125.000 € TVA inclus |  3 bedrooms  | 3 bathrooms | 140 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Tunari „AD NORD RESIDENTIAL” complex residential de vile situat in zona de Nord a Bucurestiului la doar 10 minute de Baneasa Shopping City.

Acest complex este alcatuit din vile dispuse pe parter si etaj, cu o suprafata construita de 140 mp din care suprafata utila este de 113,43 mp. Fiecare proprietate dispune de o suprafata de teren de 250 mp.
Complexul AD NORD RESIDENTIAL este construit in zona rezidentiala noua a localitatii Tunari, are deschidere la doua strazi, respectiv, Tudor Arghezi si Mihai Eminescu.

Complexul rezidential va dispune de o arhitectura moderna, fiecare vila va beneficia de doua locuri de parcare in fata casei si in garaj pentru cel putin o masina care poate fi trasformat cu usurinta in cel de-al 4 dormitor cu baie proprie.

Vilele din complexul rezidential AD NORD RESIDENTIAL Tunari au amprenta la sol de aproximativ 70mp compartimentati astfel:

– Parter la intrarea in vila avem un hol ce face legatura intre, living,  casa scarilor, bucatarie baie si garaj, dupa care avem accesul in living care va avea o suprafata de aproximativ 21 mp cu iesire pe terasa din spate.

Bucataria are o suprafata de 8 mp ce poate fi inchisa sau deschisa, dupa care urmeaza un grup sanitar si o camera tehnica plus scara de acces catre etaj.
–       Etajul este alcatuit din dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si terasa, plus inca doua dormitoare, ambele deservite de o baie.
Complexul din Tunari centrala proprie de apartament, incalzire in pardoseala la parter, finisaje din import, usi interior si exterior tip Pinum.
De asemenea, pentru ca in zona sunt preconizate introducerea apei curente si a canalizarii, dezvoltatorii complexului vor preinstala legaturile pana la limita proprietatii, pentru apa si canalizare pentru fiecare proprietate in parte.

 

General Information

Property Id : 26184
Price: New 125.000 € TVA inclus
Property Size: 140.00 m2
Property Lot Size: 250.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3

On The Map

Schita parter
Schita parter
Etaj schita
Etaj schita

Olariu Lucian

Olariu Lucian

Skype: olariu.lucian.gabriel
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Olariu Lucian
WhatsApp chat