We found 0 results. View results
Your search results

Tunari – 9 Mai, individuală, 4 dormitoare, birou, atelier pictura, teren 743 mp

355.000 € |   bedrooms  | 7 bathrooms | 408.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

O vilă cu arhitectură modernă,individuală, inundată de lumină grație spațiilor vitrate generoase, gândită pentru o familie cu copii activi , de orice vârstă și cu multe pasiuni extrașcolare, dar și părinți care au nevoie de spațiu privat acasă și care la nevoie poate găzdui bineînțeles și bunicii.
Dispusă pe subsol+parter+etaj+pod amenajat, vila a fost finalizată în 2010 și locuită de o familie cu 3 copii, care și-au luat zborul în toate colțurile lumii.
În curtea generoasă o căsuță de lemn cocoțată în copac, un leagăn sănătos, o trambulină, un coș de baschet muncit și mulți pereți de pictat au animat copilăria cândva micilor locatari ajunși acum studenți, iar prietenii lor cu 4 lăbuțe au putut fi părtași la joaca copiilor. Un foișor generos, cu barbeque și zonă de taifas, spații de grădinărit și umplut cu flori oferă și adulților alternative de petrecere a timpului liber.
Dragostea pentru sport, pentru citit, pentru pictură, gastronomie și astronomie au dus la amenajarea fiecărui spațiu dedicat hobby-urilor: în subsol o zonă dedicată sportului, biliardului; la parter o bucătărie spațioasă și luminoasă cu un blat de lucru generos, la etaj un atelier de pictură luminos și o cameră orientată strategic, astfel încât un telescop performant să descifreze tainele cerului în nopțile senine, în pod un spațiu intim în care orice adolescent să-și poată creea universul său netulburat de ceilalți.
Compartimentare: SUBSOL – cămara generoasă depozitare dulcețuri, gemuri, murături și zacuscă :), cameră biliard, cameră sport, baie, cameră tehnică; PARTER – living cu bucătărie deschisă și acces la terasă, dormitor, birou cu bibliotecă, grup sanitar, baie, cămară, garaj; ETAJ – 3 dormitoare, 3 băi, atelier pictură cu baie proprie ( poate fi al 4-lea dormitor); POD amenajat cu 2 zone, baie.
Recomandare: rezidență

General Information

Property Id : 35002
Price: 355.000 €
Property Size: 408.00 m2
Property Lot Size: 743.00 m2
Rooms: 7
Bathrooms: 7

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat