We found 0 results. View results
Your search results

Titulescu Vanzare Apartament 3 camere cu priveliste deosebita

|  2 bedrooms  | 1 bathrooms | 82 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

*pentru aceasta oferta comisionul cumparatorului este 0%!

Olimob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in zona Titulescu – Maltopol, intr-un imobil construit in anul 1984, confort 1, aflat la etajul 10 din 11.

Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 80mp, este decomandat iar compartimentarea a fost facuta in felul urmator: peretii living-ului au disparut astfel incat sufrageria inglobeaza bucataria complet echipata de tip open space, iar accesul in balconul generos de aprox. 8mp ce se intinde pana in dreptul unui dormitor, se face tot din living. Cele doua dormitoare nu au suferit modificari ramanand in starea initiala de compartimentare. Baia a fost putin marita sa poata incapea o cada un pic mai mare cu hidromasaj, dar si holul apartamentului sau alte spatii au fost folosite montandu-se dulapuri, nicio nisa ramanand nefolosita.

Este important de stiut faptul ca proprietarii au renovat apartamentul in totalitate, instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate cu materiale scumpe de calitate pentru a avea  o siguranta pe termen lung. Atat instalatiile cat si finisajele folosite la amenajarea apartamentul sunt produse premium, usile interioare si usa de la intrare marca Pinum, parchetul din lemn masiv, ferestrele din termopan, mobilierul de bucatarie comandat din Italia, etc.

Apartamentul este partial acoperit de etajul superior, tavanul este izolat termic pe interior, iar terasa de deasupra este in stare perfecta, se poate vedea la vizionare.

Odata cu cumpararea apartamentului, cumparati si o priveliste superba, asupra caselor din cartier, Casei Poporului, Catedralei Neamului, etc.

Imobilul se afla intr-o zona excelenta, in apropiere de multe puncte importante de interes ale orasului, scoli, birouri,etc.

General Information

Property Id : 19705
Property Size: 82.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1

On The Map

Ionut Pruteanu

Ionut Pruteanu

Skype:
Phone:
Mobile: 0771077025
Email: office@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Ionut Pruteanu

Agent imobiliar

Contact Me

Schedule a showing?
Call 0771077025 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Ionut Pruteanu
WhatsApp chat