We found 0 results. View results
Your search results

Vila unifamiliala de vanzare in Dobroesti

270.000 € |  3 bedrooms  | 3 bathrooms | 426 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Suntem in Dobroesti, in estul Bucurestiului, intr-o localitate „lipita” de oras atat de bine, incat de multe ori se confunda cu Bucurestiul. Si daca inca nu ati ajuns prin zona, va recomand sa o puneti in capul listei ca zona in care sa iti cumperi o casa.

Dobroesti este o localitate foarte bine administrata, ce te uimeste cu bulevarde largi, trotuare, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, cea mai mare sala de sport vazuta vreodata, cu lacuri ce strabat comuna si mai multe cai de acces spre oras.

Daca inca nu ai pus Dobroesti pe lista ta, urca-te chiar acum in masina si iesi la o plimbare. Vei indragi rapid localitatea. Si pentru a-ti oferi un motiv in plus, stiai ca in Dobroesti este cel mai mare campus scolar din Romania?
Este vorba de un spaţiu educaţional cu o suprafaţă totală de 7.560 mp, campusul fiind format dintr-o școală cu 9 săli de clasă, 3 laboratoare – de chimie, biologie și informatică, un amfiteatru, o bibliotecă și o sală de mese; apoi o grădiniţă cu program prelungit, care în afara sălilor pentru grupe și a dormitoarelor mai are o bucătărie complet utilată, o sală de festivităţi și un teren de joacă; un bazin de înot semi-olimpic de 775 mp și un teren acoperit, pentru fotbal de 1.050 mp. De asemenea, curtea campusului și împrejurimile au fost amenajate corespunzător.
Daca vrei sa afli mai multe, o cautare dupa „campus scolar Dobroesti” te va lamuri.

Dar sa ne intoarcem la casa noastra. Pentru ca avem la ce. Amplasata pe un teren de 275 mp, cu o amprenta la sol de 137 mp, o suprafata utila de 299 mp si o suprafata construita desfasurata de 426 mp. Casa este dispusa pe demisol, parter, etaj si mansarda.

La demisol avem zona tehnica a casei, spatii de depozitare si spalatorie. Parterul este compus din living(cu iesire in gradina), bucatarie generoasa de 20 mp cu loc de luat masa, birou, grup sanitar, camara si casa scarii. La etaj, avem trei dormitoare(dintre care doua cu balcon) si doua bai generoase. Dormitorul principal are o suprafata de 25 mp, iar celelalte doua de 17 si respectiv 15 mp. Iar la mansarda, avem un spatiu imens de relaxare si party, de 72 mp. Spatiu este dotat cu bar, zona de fitness, zona de lounge. Zona este climatizata si dispune de suprafete vitrate mari.

Constuita in anul 2005, casa este facuta de proprietari, pentru uzul familiei. Gandita pentru a acomoda o familie cu doi copii, dar si pentru a avea spatii destinate musafirilor si petrecerilor, casa se remarca prin calitatea construcitiei, a materialelor folosite si prin utilitate, fiecare spatiu interior fiind excelent utilizat. Totodata, casa are un grad sporit de intimitate si te primeste cu o atmosfera calda, specifica caselor de familie.

Pentru parcare, sunt disponibile trei locuri de parcare in curte, plus inca doua in fata casei. In fata casei avem o zona cu vegetatie atent amenajata, iar in spate o gradina intima, cu loc pentru gratar si zona de relaxare.

Accesul este unul facil, avand posibilitatea de a intra fie dinspre Sos. Pantelimon, fie din Sos. Fundeni pe la XXL, fie dinspre Colentina. Astfel, indiferent din ce parte a orasului vei veni acasa, traficul nu va fi niciodata o problema.

Destinata unui cumparator pretentios, care intelege calitatea constructie si deosebeste o casa construita pentru locuit de una construita pentru vanzare, aceasta proprietate este potrivita unei familii care se va bucura cu adevarat de acest camin deosebit.
Sunt convins ca daca cititi aceste randuri, sunteti un cumparator pregatit sa faca pasul spre achizitia casei mult dorita si potrivita familiei dumneavoastra.

General Information

Property Id : 27378
Price: 270.000 €
Property Size: 426.00 m2
Rooms: 5
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3

On The Map

Other Features
Autobuz
Banca
Benzinarie
Fastfood
Hotel
Piata
RATB
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
Supermarket
Zona comerciala

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat