We found 0 results. View results
Your search results

Pipera inchiriere apartament Ibiza Sol

new /luna |  2 bedrooms  | 2 bathrooms | 82 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Inchiriere apartament elegant cu 3 camere situat in Pipera langa Scoala Americana in Ansamblul Rezidential Ibiza Sol. Apartamentul este situata la etajul 3 ( mansarda ) si are o suprafata utila de 82 mp la care se adauga o terasa privata  de 41 mp cu vedere spre curtea interioara a complexului si piscine.

Compartimentarea este bine gandita cu spatii largi si aerisite, 2 spatii generoase pentru depozitare, terasa cu loc  amenajat pentru barbeque . Livingul si bucataria  beneficiaza de spatii vitrate mari , ambele cu  acces catre terasa privata. Bucataria este mobilata complet si echipata cu toata  aparatura electrocasnica necesara : masina de spalat vase , frigider, cuptor, plita, hota  Marca Candy , chiuveta cu baterie cu dus marca Feliu Boet – Import Spania.

Apartamentul din ibiza Sol este mobilat si utilat complet.  Livingul este dotat cu semineu functional cu lemne , realizat din fonta , cu geam de protectie rezistent la temperaturi ridicate.

Finisajele  interioare :  Usi interioare din lemn masiv, pardoseli placate cu parchet din lemn stratificat ,  gresie si faianta  marca Baldocer ( Import Spania ), 1 aparat de aer conditionat, usa metalica antiefractie la intrare. Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei termice proprii, iar utilitatile sunt contorizate individual. Toate radiatoarele sunt din aluminiu,  de foarte buna calitate.

Apartamentul este orientat catre Vest si beneficiaza de lumina naturala din belsug.

O data cu apartamentul se inchiriaza si locul de parcare situat in fata scarii.

Iti garantam ca odata ce ai pasit in acest complex rezidential, atmosfera de vacanta te va cuprinde imediat. Vei avea acces la toate facilitatile complexului, la gradina privata  de 12.000 mp , la piscinele exterioare, spa, sala de fitness , iar daca ai copii, vor fi incantati de clubul pentru copii unde cu siguranta isi vor face prieteni noi.

 

General Information

Property Id : 21299
Property Size: 82.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2

On The Map

Other Features
Hotel
parc
Schita Apartament Ibiza Sol
price: 650 €
Schita Apartament Ibiza Sol
partament elegant cu 3 camere situat in Pipera langa Scoala Americana in Ansamblul Rezidential Ibiza Sol.

Olariu Lucian

Olariu Lucian

Skype: olariu.lucian.gabriel
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Olariu Lucian
WhatsApp chat