We found 0 results. View results
Your search results

Pipera inchiriere apartament 4 camere Ibiza Sol

1.150 € |   bedrooms  | 2 bathrooms | 145.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

 Pipera – Ibiza Sol in vecinatatea la Scoala Americanza in complexul rezidential IBIZA SOL va prezentam spre inchiriere un apartament compus din 3 dormitoare bucatarie living cu semineu si doua bai (una matrimoniala) plus o terasa de 14 mp.
Apartamentul se afla la etajul 2 unui bloc cu 3 etaje in ansamblul rezidential Ibiza Sol din Pipera – in spatele Scolii Americane.
 
Ansamblul este dotat cu o curte comuna foarte mare piscine sala de fitness locuri de joaca pentru copii atat pentru sezonul cald cat si pentru cel rece.
 
Proprietatea se inchiriaza cu bucataria mobilata si utilata si livingul mobilat si utilat, dormitorul complet mobilat si doua dormitoare partial mobilate
 
Impreuna cu apartamentul se inchiriaza si un loc deparcare in subsol. 
 
Ansamblul rezidential Ibiza Sol Residence  situat in zona de nord a Bucurestiului in zona Pipera – Scoala Americana. De la ibiza Sol faci doar 9 km pana in centrul orasului ansamblul rezidential din Pipera aflandu-se in mijlocul naturii intr-o zona complet privata si protejata.
 
Nu departe se afla Gradina Zoologica si prestigioase scoli internationale (Scoala Americana si British School). Traind in ansamblul rezidential Ibiza Sol Residence ai acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (Baneasa Mall Ikea Carefour Feeria Mega Image etc) iar apoi poti pleca rapid din oras catre autostrada Bucuresti-Ploiesti sau catre Aeroportul Henri Coanda (Otopeni).
 
In interiorul ansamblului rezidential Ibiza Sol fiind amenajata o gradina de 12.000 mp unde ai oricand la dispozitie 2 piscine cu jacuzzi o zona de spa cu sauna un teren de minigolf o sala de fitness si un club pentru copii.
 
 

General Information

Property Id : 42119
Price: 1.150 €
Property Size: 145.00 m2
Rooms: 4
Bathrooms: 2
Energy class: A

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat