We found 0 results. View results
Your search results

Pipera. Apartament 3 camere cu terasa si parcare subterana.

149.000 € |   bedrooms  | 2 bathrooms | 70.15 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Zona: Pipera, Str. Toma Caragiu 9, Ilfov
Pret: 149000 EUR
Etaj: 4/6
Numar camere: 3
Confort: 1
Compartimentare: decomandat
Suprafata desfasurata: 85,95 mp
Numar bai: 2
Anul constructiei: 2013

Facilitati

– apartament in zona de nord a capitalei, cu terasa
– ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta
– dormitor matrimonial cu baie proprie
– posibilitate de reamenajare si recompartimentare in functie de necesitati
– vecinatati: Penny Market, Mega Image, OMV,

Vanzarea unui apartament cu 3 camere, decomandat, situat intr-un imobil cu 6 nivele pe strada Toma Caragiu nr. 9, in Pipera, la limita cu sectorul 1, intr-o zona cu acces facil catre centrul capitalei sau iesirea catre autostrada A3 catre Ploiesti, nu poate fi altceva decat o investitie personala, generatoare de confort si/sau profit.

Despre imobil, iti pot mentiona ca a fost construit in 2013 cu atentie la detalii si fara a se face rabat de la calitate, structura este alcatuita din stalpi si placi din beton armat, inchiderile si compartimentarile usoare de interior oferindu-ti posibilitatea de reamenajare si recompartimentare in functie de necesitati. Imobilul dispune de parcari subterane pe doua nivele, cu poarta de acces separata pentru fiecare nivel.

Apartamentului ii revine si este inclus in pretul de vanzare un loc de parcare situat la nivelul -2 al imobilului, având o suprafață de 12,87 mp.

Accesul către imobil se realizează din strada principală care are sens unic printr-o curte cu vegetație iar scara imobilului este prevăzută cu camere de supraveghere și desk pentru servicii de paza.

Liftul modern prevazut pentru 6 persoane, scara si spatiile comune cu suprafete generoase faciliteaza accesul catre apartamentul situat la etajul 4, pe palier fiind amplasate doar 4 unitati locative.

Apartamentul are o compartimentare judicioasa, cu living- ul si bucataria deschise, situate in partea dreapta a intrarii cu accesul catre balconul orientat catre sud si terasa luminoasa cu orientare catre est si cu o vedere panoramica neobstructionata de cladiri cu regim mare de inaltime. Holul generos asigura accesul catre zona dormitoarelor, unde avem un master bedroom cu baie en-suite si un dormitor cu baie alaturata. Suprafete elegante, finisaje de calitate, atentie pentru detalii, toate acestea aduc valoare proprietatii prezentate.

Se spune ca fiecare proprietate trebuie sa beneficieze de o poveste frumoasa. Eu nu vreau sa spun povestea acestei proprietati, nu am sa va invit sa admirati apusul sau rasaritul soarelui desi de pe terasa ai o priveliste spectaculoasa asupra imprejurimilor, nu va invit sa va bucurati de linistea padurii cu toate ca zona este linistita astfel incat ai putea sa te regasesti undeva in mijlocul naturii!

Eu va invit sa vizionati o proprietate care prin amplasament, configurare, facilitati ar trebui sa va suscite interesul, potrivita pentru aceia care gandesc pragmatic si aleg o zona in plina dezvoltare care ofera posibilitati de a trai o viata de calitate.

Consider ca o vizionare la fata locului este oportuna, insa iti pot raspunde intrebarilor si pe parcurs. Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma poti suna oricand:

– luni – vineri: 09.00 – 18.00
– sambata: 10.00 – 14.00.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul afisat..

General Information

Property Id : 42724
Price: 149.000 €
Property Size: 70.15 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 2

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat