We found 0 results. View results
Your search results

Penthouse in bloc nou langa Biserica Casin

+TVA |  2 bedrooms  | 2 bathrooms | 140 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Va prezentam unul dintre cele mai exclusiviste imobile: intr-o poziţie excelentă cu deschidere înspre toate rutele de acces ale oraşului, păstrând în acelaşi timp avantajele zonei rezidenţiale istorice de vile vechi de patrimoniu. Conceptul de la care s-a pornit in definirea ansamblului de apartamente, este acela de a extinde spaţiul de locuit către natură şi de a le integra cu terase amenajate în concordanţă cu cele mai noi tendinţe. Există un echilibru plăcut între suprafeţele construite şi cele verzi, dar şi cu terasele de care dispune fiecare apartament. Reinventarea experienţei de a locui într-o clădire de apartamente este datorată intimitatii de care dispun cele 8 apartamente plus penthouse-ul.

Penthouse cu 2 dormitoare si 2 terase de 45mp fiecare, cu o privelişte panoramică.
Acest tip de apartament are două cai de acces — una direct cu liftul blocului, de unde se poate ajunge in livingul apartamentului sau pe terasa generoasă; cealaltă, dacă accesul se face prin stânga, spre holul care duce in zona de noapte. Livingul are pereţi vitraţi pe două laturi, ceea ce aferă o perspectivă deosebită asupra zonei verzi din jurul clădirii, şi se învecinează cu zona de servit masa, care comunică cu bucătăria semideschisă. Bucătăria tip insulă inglobează şi un spaţiu in care familia poate manca la micul dejun. Zona de zi are, aşadar, o dinamică foarte interesantă a subspaţiilor care o compun şi poate fi personalizată în funcţie de necesităţile locatarilor. Zona de noapte este bine delimitată in cadrul apartamentului şi este accesibilă dintr-un hol comun pentru cele două dormitoare. In dormitorul matrimonial se intră printr-un dressing din care se poate ajunge imediat şi la baie. Dormitorul al 2-lea, are un dressing deschis incorporat şi o baie de mari cu cadă. Dormitoarele au acces către o terasă privată.
Apartamentul tip penthouse ocupă singur ultimul etaj al clădirii cu apartamente şi are o suprafaţă construită foarte generoasă, de 304 m2. Spaţiul de locuit efectiv este inconjurat de terase foarte largi, însumând 90mp. Apartamentul are o vedere panoramică, este luminos datorita ferestrelor largi si desfăşurate pe toate cele patru laturi ale apartamentului.

General Information

Property Id : 31302
Property Size: 140.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Energy class: A+
Garaj: Indisponibil
Garage Size: Indisponibil

On The Map

Other Features
Banca
Benzinarie
Fastfood
Hotel
Intersectie circulata
parc
Piata
RATB
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
Supermarket
Zona comerciala

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat