click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Penthouse in bloc nou langa Biserica Casin

453,000 Euro +TVA

Va prezentam unul dintre cele mai exclusiviste imobile: intr-o poziţie excelentă cu deschidere înspre toate rutele de acces ale oraşului, păstrând în acelaşi timp avantajele zonei rezidenţiale istorice de vile vechi de patrimoniu. Conceptul de la care s-a pornit in definirea ansamblului de apartamente, este acela de a extinde spaţiul de locuit către natură şi de a le integra cu terase amenajate în concordanţă cu cele mai noi tendinţe. Există un echilibru plăcut între suprafeţele construite şi cele verzi, dar şi cu terasele de care dispune fiecare apartament. Reinventarea experienţei de a locui într-o clădire de apartamente este datorată intimitatii de care dispun cele 8 apartamente plus penthouse-ul.

Penthouse cu 2 dormitoare si 2 terase de 45mp fiecare, cu o privelişte panoramică.
Acest tip de apartament are două cai de acces — una direct cu liftul blocului, de unde se poate ajunge in livingul apartamentului sau pe terasa generoasă; cealaltă, dacă accesul se face prin stânga, spre holul care duce in zona de noapte. Livingul are pereţi vitraţi pe două laturi, ceea ce aferă o perspectivă deosebită asupra zonei verzi din jurul clădirii, şi se învecinează cu zona de servit masa, care comunică cu bucătăria semideschisă. Bucătăria tip insulă inglobează şi un spaţiu in care familia poate manca la micul dejun. Zona de zi are, aşadar, o dinamică foarte interesantă a subspaţiilor care o compun şi poate fi personalizată în funcţie de necesităţile locatarilor. Zona de noapte este bine delimitată in cadrul apartamentului şi este accesibilă dintr-un hol comun pentru cele două dormitoare. In dormitorul matrimonial se intră printr-un dressing din care se poate ajunge imediat şi la baie. Dormitorul al 2-lea, are un dressing deschis incorporat şi o baie de mari cu cadă. Dormitoarele au acces către o terasă privată.
Apartamentul tip penthouse ocupă singur ultimul etaj al clădirii cu apartamente şi are o suprafaţă construită foarte generoasă, de 304 m2. Spaţiul de locuit efectiv este inconjurat de terase foarte largi, însumând 90mp. Apartamentul are o vedere panoramică, este luminos datorita ferestrelor largi si desfăşurate pe toate cele patru laturi ale apartamentului.

Your energy class is A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

City:
State/County:
Country: România
Open In Google Maps
Property Id : 31302
Price: 453,000 Euro +TVA
Property Size: 140.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Energy class: A+
Destinatie: Locuinta
An constructie: 2020
Loc Parcare: 1
Etaj: 4
Eliberare proprietate: 2020-12-01
Nr Etaje: S+P+4E
Structura: Beton
RATB
Zona comerciala
Banca
Supermarket
Fastfood
Intersectie circulata
Benzinarie
Piata
Hotel
Parc
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
walkscore88 / Very Walkable more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat