We found 0 results. View results
Your search results

Pantelimon – Rascoalei casa individuala

130.000 € |   bedrooms  | 2 bathrooms | 111.80 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Bun venit in Pantelimon!
Suntem pozitionati perpendicular de strada Rascoalei, intr-o zona rezidentiala noua a orasului Pantelimon, foarte aproape de toate punctele de interes ale acestuia.
Casa este conceputa pe parter, etaj si pod, avand o amprenta de 63 mp. La parter avem holul de intrare, casa scarii, grup sanitar, living cu bucatarie deschisa si o camera ce poate fi utilizata dupa nevoie ca dormitor sau birou. Cu acces din livig, pozitionata in spatele casei, gasim terasa de aproximativ 7 mp.
La etaj avem 3 dormitoare din care doua cu dressing, hol, baie si un balcon. Podul poate fi folosit ca spatiu de depozitare.
Parte a unui ansamblu de 4 case individuale, casa se afla in constructie, casa are o suprafata desfasurata de 133,2 mp si este amplasata pe un teren de 205 mp.
Imobilul este in constructie, din caramida Porotherm Robust,cu tencuiala si sapa mecanizata, izolat la exterior cu polistiren de 10 cm, esp 80, vopsea decorativa siliconica.
Finisajele si dotarile sunt de cea mai buna calitate: incalzire in pardoseala, centrala termica in condensare, tamplarie PVC Veka maro 5 camere cu sticla Control Solar-eficientă energetică optima indiferent de anotimp, bazine wc incorporate, cabina dus cu scurgere direct in pardoseala, pereti sticla, parchet, gresie și faianță personalizate compensate în funcție de bugetul acordat, scari interioare si exterioare placate cu marmura (opțional lemn pentru cele interioare), instalatie electrica complet Gewis, izolatie pod cu celuloza, iluminat fatada, pavaj curte.
Vecinatatile sunt foarte bune, la 50 metri de strada Rascoala 1907 care va fi asfaltata in 2021, accesul este rapid spre zonele importante ale orasului, aproape de scoli, gradinite, transport in comun, Selgros, Lidl, Mega Image, Cora. Statia de metrou Pantelimon la 10 minute de mers cu masina.
Casa este in constructie, cu finalizare estimata la sfarsitul anului 2021.
Se accepta achizitie cu credit!

General Information

Property Id : 34420
Price: 130.000 €
Property Size: 111.80 m2
Property Lot Size: 205.00 m2
Rooms: 5
Bathrooms: 2

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat