click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Matei Basarab inchiriere apartament renovat si mobilat

400 Euro

Cautati sa inchiriati un apartament cu 3 camere in zona Unirii? Va oferim un apartament recent renovat ce se inchiriaza complet mobilat si bucatarie utilata.

Situat la etajul 4 intr-un bloc finalizat in anul 1991, pe strada Matei Basarab langa Hala Traian, se poate ajunge usor atat catre Bulevardul Unirii cat si catre Calea Calarasilor.

Cu acces stradal si pozitionat catre spatele imobilului, apartamentul este ferit de zgomotul stradal si totodata este foarte luminos. Datorita parcarilor amenajate atat in fata imobilului cat si in spatele acestuia, se elimina stresul si timpul pierdut in gasirea unui loc pentru a parca automobilul dumneavoastra.

Cu o suprafata utila de 87 mp, apartamentul este semidecomandat si impartit astfel: holul de  intrare ce-ti permite accesul, in fata catre sufrageria ce beneficiaza de balcon si in partea dreapta catre bucataria deschisa, delimitata de sufragerie cu locul de luat masa. Tot din holul de intrare, se face accesul catre grupul sanitar al apartamentului. Din sufragerie, se trece prin holul ce duce spre partea de noapte a aprtamentului unde sunt 2 dormitoare, un dressing si o baie cu cada.

Apartamentul este renovat si dispune  de usa metalica, tamplarie cu ferestre termopan, gresie si faianta, parchet in zonele de dormit, un aparat de aer conditionat in sufragerie. Se inchiriaza mobilat, TV, masina de spalat rufe, bucatarie utilata.

City:
State/County:
Country: România
Open In Google Maps
Property Id : 31865
Price: 400 Euro
Property Size: 87.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Destinatie: Locuinta
An constructie: 1991
Etaj: 4
Eliberare proprietate: 2020-10-31
Nr Etaje: P+4E
Structura: Beton
RATB
Zona comerciala
Banca
Supermarket
Fastfood
Piata
Hotel
Central
Mall
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
walkscore94 / Walker's Paradise more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat