We found 0 results. View results
Your search results

Matei Basarab apartament 3 camere

123.000 € |   bedrooms  | 2 bathrooms | 73.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Situat la etajul 4 intr-un bloc finalizat in anul 1991, pe strada Matei Basarab langa Hala Traian, va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere.
Cu acces stradal si pozitionat catre spatele imobilului, apartamentul este ferit de zgomotul stradal si totodata este foarte luminos. Datorita parcarilor amenajate atat in fata imobilului cat si in spatele acestuia, se elimina stresul si timpul pierdut in gasirea unui loc pentru a parca automobilul dumneavoastra. Se poate ajunge usor atat catre Bulevardul Unirii cat si catre Calea Calarasilor.
Apartamentul este semidecomandat si impartit astfel: holul de intrare ce-ti permite accesul, in fata catre sufrageria ce beneficiaza de balcon si in partea dreapta catre bucataria deschisa, delimitata de sufragerie cu locul de luat masa. Tot din holul de intrare, se face accesul catre grupul sanitar al apartamentului. Din sufragerie, se trece prin holul ce duce spre partea de noapte a aprtamentului unde sunt 2 dormitoare, un dressing si o baie cu cada.
Apartamentul dispune de usa metalica, tamplarie cu ferestre termopan, gresie si faianta, parchet in zonele de dormit, un aparat de aer conditionat in sufragerie.

General Information

Property Id : 33969
Price: 123.000 €
Property Size: 73.00 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 2

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat