We found 0 results. View results
Your search results

Loc Parcare Azur 1 Complex Pipera

adauga la favorite

About this property

Oportunitatea investițională pe care o așteptați! Aveți acum șansa de a achiziționa un loc de parcare spațios de 12,50 mp în Complexul Azur 1, situat pe Strada Emil Racoviță, Pipera.

 

Acest complex este cunoscut pentru nivelul său înalt de securitate, cu pază și acces controlat, precum și supraveghere video 24/7. Indiferent dacă sunteți proprietar sau chiriaș în Complexul Azur 1, un loc de parcare în această locație conferă beneficii semnificative.

 

Fiind în inima cartierului Pipera, unul dintre cele mai dorite cartiere din București, locul de parcare oferă acces ușor la birouri, centre comerciale, restaurante și zone de recreere. Este nu doar o comoditate, ci și o investiție inteligentă în siguranța și valoarea vehiculului dumneavoastră.

 

Indiferent dacă căutați un loc sigur pentru mașina dumneavoastră sau o investiție în viitor, acest loc de parcare reprezintă alegerea potrivită. Contactați-ne astăzi pentru detalii suplimentare și pentru a programa o vizionare. Nu ratați oportunitatea de a vă asigura un loc sigur și profitabil în Complexul Azur 1.”

General Information

Property Id : 42381
Price: 9.000 €
Property Lot Size: 12.50 m2

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat