We found 0 results. View results
Your search results

Kiseleff vila cu pozitie remarcabila

10.000 € |   bedrooms  | 8 bathrooms | 506.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Zona Kiseleff, locul unde fie ca intentionezi sa traiesti alaturi de familia ta, fie ca vrei sa dezvolti businessul tau, ai nevoie de o proprietate care sa coreraspunda unor anumite standarde locative, de proximitate si de calitate.
Acesta este motivul pentru care suntem incantati sa putem prezenta aceasta proprietate. O proprietate dintr- o categorie restransa de proprietati imobiliare, remarcabile prin caracteristici, pozitionare, facilitati si …aspect.
Suntem langa Arcul de Triumf, o zona incarcata cu istorie, presarata cu locuinte elegante dar in acelasi timp o zona conectata la pulsul orasului.
Proprietatea prezentata, edificata in anul 1935, cu arhitectura din perioada interbelica, prezinta elemente decorative originale din lemn, o curte amenajata cu gradina de flori si fantana.
Casa este desfasurata pe demisol, parter, doua etaje si mansarda, are o suprafata utila de 506 si este amplasata pe un teren de 554 mp, avand o curte libera de 323 mp.
Numarul total de incaperi este de 15, bai si grupuri sanitare 8, bucatarii 2, terase 2, balcon, multiple spatii de depozitare, precum si un garaj.
Amplasta intre parcul Herastrau si parcul Kiseleff, cu dubla deschidere, proprietatea este potrivita atat pentru resedinta cat si pentru birouri.

General Information

Property Id : 34872
Price: 10.000 €
Property Size: 506.00 m2
Property Lot Size: 554.00 m2
Rooms: 15
Bathrooms: 8

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat