We found 0 results. View results
Your search results

Kiseleff vanzare apartament in complex rezidential

1.250.000 € |   bedrooms  | 3 bathrooms | 172.65 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

In zona Kiseleff, va propunem spre vanzare o resedinta de lux, situata intr-un complex rezidential cu acces securizat permanent. Foarte aproape de Arcul de Triumf, construit in anul 2010, complexul se adreseaza persoanelor active ce au nevoie de un camin sigur si intim, situat aproape de Parcul Herastrau.
Datorita pozitionarii apartamentului in bloc, aceasta iti confera posibilitatea ca din toate camerele, sa ai in fata ta o zona verde.
Eficient si practic, apartamentul are o suprafata utila de 172 mp si se compune din : living cu iesire in balcon, bucatarie inchisa, baie de servici, 3 dormitoare din care doua cu baie proprie, dressing si debara. La subsol sunt disponibile 2 locuri de parcare.
Imobilul dispune de paza permanenta cu monitorizare video, lift modern. Curtea este amenajata cu gazon, pomi si instalatie automatizata de irigatie.
Locatia permite accesul facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, are in apropiere parcul Herastrau si parcul Kiseleff, Arcul de Triumf, piata 1 Mai, numeroase restaurante, scoli si gradinite.

General Information

Property Id : 35205
Price: 1.250.000 €
Property Size: 172.65 m2
Rooms: 4
Bathrooms: 3
Energy class: A

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat