We found 0 results. View results
Your search results

Kiseleff apartament cochet, mobilat si utilat

1.100 € |   bedrooms  | 1 bathrooms | 90.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Situat intr-un imobil cu regim mic de inaltime si putine unitati locative, apartamentul se remarca prin locatia sa – bulevardul Kiseleff, pozitia pe spatele imobilului – retrasa fata de artera circulata, distanta mica fata de parcuri, mijloace de transport inclusiv metrou, posibilitatea de a parca autoturismul in curtea imobilului.
Apartamentul este foarte luminos, se afla la etajul 2, are o suprafata utila de 90 mp si se compune din hol central, living, 2 dormitoare, bucatarie, baie si 2 balcoane.
Foarte bine intretinut, apartamentul este mobilat iar bucataria este de asemenea mobilata si utilata cu aparatura electrocasnica.
Imobilul dispune de o curte generoasa cu verdeata si arbori maturi ce formeaza o bariera contra zgomotului produs de traficul rutier, unde locatarii isi pot parca autoturismele. Accesul este privat, se face pe baza de telecomanda pentru bariera de la intrare. Imobilul dispune de lift.
Foarte aproape de locatie gasim parcul Kiseleff si parcul Herastrau, statia de metrou si alte mijloace de transport in comun, scoli si gradinite, restaurante, cafenele.
Apartamentul este liber si pregatit pentru vizionare.

General Information

Property Id : 35851
Price: 1.100 €
Property Size: 90.00 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 1

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat