We found 0 results. View results
Your search results

inchiriere apartament 3 camere zona Stirbei Voda

790 € |   bedrooms  | 2 bathrooms | 85.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

 

Bine ați venit la acest apartament elegant și funcțional, cu 3 camere, situat în Stirbei Vodă foarte apropae de parcul Operei dar si de Cismigiu! Acest apartament reprezintă o oportunitate unică de a vă crea un camin confortabil într-una dintre cele mai căutate zone din București.

 

Principalele atuuri ale acestui apartament includ:

 

1. **Spațiu generos:** Livingul luminos și primitor este ideal pentru petrecerea timpului cu familia și prietenii. Cu o cameră de zi spațioasă și deschisă, veți avea loc suficient pentru a vă amenaja un colț de relaxare.

 

2. **Dormitoare confortabile:** Cele două dormitoare oferă un refugiu perfect pentru odihnă și relaxare..

 

3. **Facilități moderne:** Apartamentul este complet mobilat și utilat, pregătit să vă ofere confort și funcționalitate..

 

4. **Camera polivalentă:** Un element unic al acestui apartament este camera suplimentară, care poate fi transformată în funcție de necesitățile dvs. Poate deveni birou pentru munca de acaasa, spațiu de joacă pentru cei mici, cameră pentru oaspeți sau un simpla camera cu destinatii multiple.

 

Situat pe Stirbei  Vodă, acest apartament este cu adevărat un loc minunat veți avea acces ușor la tot ceea ce orașul are de oferit, de la restaurante și magazine la parcuri și spații de recreere.

 

Nu ratați ocazia! Programați o vizionare astăzi și descoperiți potențialul acestui apartament versatil și primitor. Suntem aici pentru a vă ghida în procesul de achiziție și pentru a răspunde la toate întrebările dvs. privind acest apartament minunat.

General Information

Property Id : 42174
Price: 790 €
Property Size: 85.00 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 2
Energy class: A

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat