We found 0 results. View results
Your search results

Herastrau apartament 3 camere parter cu terasa!

1.500 € |   bedrooms  | 2 bathrooms | 102.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

In zona de Nord a orasului, foarte aproape de Satul Francez, va propunem spre inchiriere un apartament renovat recent, situat la parter, complet mobilat si utiliat ce dispune de o terasa proprie de 55 mp.
Finisajele, de cea mai buna calitate, dotarile apartamentului precum si aparatura electrocasnica nu fac decat sa imbunatateasca calitatea vietii, intr-o locatie ideala. Apartamentul a fost recent renovat iar mobila si electrocasaniccele sunt noi.
Desi aproape de parc si totusi atata liniste! Comparativ cu multe apartamente din zona, aceasta proprietate are avantajul amplasarii pe o strada privata, unde au acces numai proprietarii.
Pe langa accesul restrictionat pe strada, imobilul are atat monitorizare video cat si paza permanenta.
Apartamentul, cu o suprafata utila de 102 mp, este compus din hol, living, bucatarie inchisa, birou, dormitor, baie, grup sanitar, debara si o terasa de 55 mp.
In imediata apropiere avem cel mai cunoscut si mare parc din Bucuresti – parcul Herastrau cu toate facilitatile acestuia: terenuri de tenis, pista de biciclete, spatii de joaca pentru copii, posibilitatea de a sta pur si simplu in mijlocul naturii, numeroase restaurante si cafenele, magazine, gradinite si scoli private.

General Information

Property Id : 39435
Price: 1.500 €
Property Size: 102.00 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 2
Energy class: A

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat