faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Garsoniera Floreasca – Barbu vacarescu

Agentia imobilara OLIMOB va supune atentiei in zona Floreasca – Barbu Vacarescu garsoniera amplasata intrun imobil nou.

Bucataria din garsoniera, este inclusa in camera de zi, pentru un plus de eficienta si confort. La cerere, dezvoltatorul poate separa bucataria de restul camerei prin pereti despartitori.

Cladirea dispune de parcare subterana cu lift multiparking marca Klaus.

Apartamentele din Floreasca – Barbu Vacarescu a fost special gandit pentru a fi un apartamente elegante cu ferestre mari luminoase si finisaje moderne.

Apartamentele  primitoare se afla in imediata vecinatate lacului Floreasca, la 5 minunte de parcul Verdi  in apropiere de: statie RATB, statie metrou  scoala, gradinita, magazin sau cluburi.

Apartamentul se afla la doar 5 minute de Kaufland Barbu Vacarescu, in nordul Bucurestiului – zona cu cel mai scazut nivel de poluare din oras.

Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana. Plus, Agentia Imobiliara OLIMOB iti va asigura primii chiriasi absolut gratuit.


Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.

Această zonă sa dezvoltat foarte mult în ultimii ani, deaceea acest proiect fost gandit pentru a veni in ajutorul celor care lucreaza in zona de Nord si care trebuie sa strabata la orele de varf intregul oras pentru a ajunge la locul de munca. Floreasca este un cartier preponderent rezidential care se bucura de vecinatatea catre vest a zonei Dorobanti, in care se gasesc sucursalele celor mai multe banci, restaurante si cafenele, magazine alimentare, magazine de moda si centrul comercial din zona Aviatiei, Promenada Mall.

detalii apartamente pe saitul Floreasca Exclusive Residence

 

ID-ul proprietății : 13547
Dimensiune proprietate: 28,00 m2
Camere: 1
Dormitoare: 1
Baii: 1
Hotel
Schita garsoniera Floreasca
Schita garsoniera Floreasca

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

oferta +TVA
In imediata proximitate a Ambasadei SUA si a Carrefour Feeria, va propun spre vanzare un superb apartament situat i [Mai Mult]
2
3
170,00 m2
New
 Pipera – Ibiza Sol in vecinatatea la Scoala Americana in complexul rezidential IBIZA SOL va prezentam spre v [Mai Mult]
2
2
130,00 m2
Olimob va propune spre achizitie, in zona de nord a capitalei, un apartament cu doua camere situat in cartierul Avi [Mai Mult]
1
1
53,00 m2
Acest cochet apartament de 2 camere va va oferi tot confortul de care aveti nevoie. Veti locui la etajul 3 al unui [Mai Mult]
1
1
45,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat