We found 0 results. View results
Your search results

Dorobanti inchiriere apartament Piata Floreasca

/luna + tva |  2 bedrooms  | 2 bathrooms | 149 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Dorobanti inchiriere apartament exclusivist 3 camere.

Daca va doriti sa locuiti intr-o locuinta care sa va ofere tot confortul de care aveti nevoie, va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, aflat la etajul 2 al unui imobil construit in anul 2014.

Situat intr-o zona exclusivista din Bucuresti, apartamentul combina perfect clasicul cu modernul. Acesta dispune de o suprafata de 117 mp utili, este decomandat iar compartimentarea acestuia cuprinde: livingul elegant ce iti pune la dispozitie un spatiu generos dotat cu mobilier de inalta calitate si o zona de dining foarte bine luminata aflata intre bucatarie si living. Bucataria este mobilata si utilata modern cu o deschidere la unul dintre cele 2 balcoane , locul unde iti vei regasi placerea de a gati si de a petrece timpul alaturi de familie si cei dragi. Cele 2 dormitoare intime si spatioase sunt dotate fiecare cu aer conditionat si au legatura directa cu balconul principal, iar unul dintre acesta este mobilat si dispune de un pat matrimonial. Apartamentul mai cuprinde 2 bai, un hol dotat cu un dressing, un spatiu de serviciu si unul de depozitare.

Apartamentul dispune de un loc de parcare subteran iar siguranta iti va fi garantata de usa metalica si accesul in imobil pe baza de interfon.

Aflat pe o strada linistita din zona Dorobanti,  in imediata apropriere se gasesc Piata Floreasca si parcul Bordei cafenele si restaurante, supermarketuri, banci, scoli, gradinite, statii Ratb, centre spa si sali de fitness

 

General Information

Property Id : 24570
Property Size: 149.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2

On The Map

Other Features
Hotel
parc

Alexandru Gavrila

Alexandru Gavrila

Skype:
Phone: 0770606411
Mobile: 0728896553
Email: office@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Alexandru Gavrila

Agent imobiliar

Contact Me

Schedule a showing?
Call 0728896553 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Alexandru Gavrila
WhatsApp chat