We found 0 results. View results
Your search results

Casuta de familie in Tunari

137.000 € |   bedrooms  | 2 bathrooms | 130.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Casuta de familie.
Intimitate, caldura si liniste.
Cel putin aceste 3 calitati le-am observat la vizionare. Cu siguranta, fiecare dintre voi, cei ce veti face un tur al acestei locuinte, veti mai adauga si alte beneficii.
Situata in Tunari, in proximitatea zonei centrale a orasului, intr-o locatie ferita de orice forma de poluare, agitatie urbana, zgomote si orice altceva a-ti mai putea adauga la lista de:“nefavorabile” , pe un drum privat, regasiti intr-o “enclava de vilute”, casuta de familie de care va vorbesc.
In timp ce proprietarii imi prezentau casa se derula, parca, suprapus peste realitatea turului de vizionare a locuintei, scenariul pe care-l imaginam: imi parea ca vedeam copii in curtea din spate, un catel simpatic si nastrusnic, un motan ce-si unduia coada printre picioarele doamnei casei, cersind ceva de prin frigider sau poate doar putina atentie. O sa ma intrebati:”dar, domul, ce facea domnul? Unde e domnul in povestea asta?” Pai, ce credeti ca facea, in scenariul meu? Va las voua liber la imaginatie sa va creionati ce scenariu doritit.
Casuta de familie are parter, etaj si mansarda. Are o suprafata totala construita de 190 m2, dintre care 130 mp utili si 144 m2 teren, 6 terase si este impartita astfel. Pe parter avem un living open space cu bucataria mdf inclusa in pret (complet mobilata, utilata si functionala), o baie ascunsa sub scara ce urca la etaj, si iesirea catre terasa si gardina.
Gradina..hmmm… Aceasta este generoasa cu nevoile atat de spatialitate, cat si sa nu devina obositor sa o ingrijesti. Atat cat sa te bucuri! Are chiar si o zona ce poate fi amenajata pentru inca un loc de parcare pe langa cele 2 locuri actuale.
Etajul are 2 dormitoare, unul fiind master, iar celalalt primind destinatie la alegere: dormitor de oaspeti sau birou. Masterul si dormitorul celalalt au iesire fiecare pe catre un balcon, privelistea fiind placuta! Desigur ca pe etaj se afla si o baie. Apoi urcand in mansarda mi-am dat seama ca este un spatiu perfect pentru relaxare, sau amenajare unui dormitor mare pentru un adolescent. Aceasta are si posibilitate de a se compartimenta in 2 camere si o baie, avand deja instalatia aferente unei bai. Bineinteles ca si aici avem doua bacoane, unul cu vederea catre gradina, iar celalalt este mai degraba o terasa generoasa cu vederea spre fata .
O casa solida, nefacuta de mantuiala, proaspat renovata. Aceasta este realizata din caramida, izolata cu polistiren de 10. Este dotata cu centrala proprie pe gaz, termopane wenge si rulouri de aluminiu la fiecare etaj. E o casa unde s-a locuit si a fost bine intretinuta si amenaja de familia proprietarilor cu simt de raspundere. Asa ca pentru ei, inca din anul constructiei, 2009. Ganditi-va macar la faptul ca este izolata si interior si exterior, intr-atat incat costul gazelor pe timp de iarna este cel putin hilar.
Complexul dispune si de un parc de joaca pentru copii, fosa ecologica pentru toate casele, poarta de acces cu telecomanda si spatiu pentru parcare.
Casa se afla intru-un complex de case noi, la 5 minute distanta se afla Mega Image, o benzinarie, Lidl, un complex comercial cu magazine si restaurante, piata la 3 minute, gradinite si scoli, parcul central din Tunari care a fost reamenajat recent si cel mai important iesirea catre A3 la 5 minute distanta.

Proprietatea este libera la vizionare, iar mutarea in ea: pe loc!
Haideti s-o vedeti! Nu o sa va para rau!

General Information

Property Id : 35053
Price: 137.000 €
Property Size: 130.00 m2
Property Lot Size: 144.00 m2
Rooms: 5
Bathrooms: 2

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat