faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Casa ta de vacanta

42,500 Euro

Fundatica, la granita dintre judetele Brasov si Arges, situata intre Parcul National Bucegi si Masivul Piatra Craiului, este comuna aflata la cea mai mare altitudine din Romania. Este o zona in care oamenii sunt primitori iar obiceiurile si traditiile locale, au ramas nealterate.

In aceasta zona pitoreasca, avem oportunitatea de a va prezenta spre vanzare, un apartament cu 4 camere. Acesta se afla intr-un imobil ce cuprinde 4 apartamente de tip duplex, structurate pe parter, etaj si mansarda, fiecare avand acces separat.

Imobilul a fost edificat in anul 2006, dezvoltat in scopul de a fi folosit ca destinatie de vacanta. Astfel, pe o suprafata de 1000 mp de teren, a fost construit un imobil cu 4 apartamente, astfel incat fiecare sa poata fi folosit independent.

Ca si structura constructiva, casa a fost proiectata pe stalpi si cadre, materialul folosit la zidarie fiind BCA. S-a folosit tencuiala, atat la interior cat si exterior. Ferestrele sunt cu din tamplarie PVC cu geam termopan iar usa de la intrare este metalica. La acoperis a fost folosita tabla.

Cu o suprafata utila de 90 mp, duplexul este impartit astfel:

  • Parter: bucatarie utilata, sufragerie, hol si bai
  • Etajul: doua dorrmitoare pe hol cu acces in balcon
  • Mansrda: hol cu dormitor

Apartamentul dispune de utilitati individuale: curent electric, apa curenta, fosa septica pentru canalizare, centrala electrica cu calorifere. Pentru finisajele interioare au fost folosite: gresie, faianta, parchet si mocheta.

Proprietatea se vinde mobilata si utilata.

ID-ul proprietății : 22787
Preț: 42,500 Euro
Dimensiune proprietate: 112,00 m2
Camere: 4
Dormitoare: 3
Baii: 1
Hotel

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Comparați ofertele

WhatsApp chat