We found 0 results. View results
Your search results

Barbu Vacarescu vanzare apartament 3 camere

|  2 bedrooms  | 2 bathrooms | 94.84 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Situat in imediata vecinatate a parcului Verdi din Floreasca, va prezentam spre vanzare apartament de doua camere situat in complex residential Nou, pe marginea lacului Tei. Apartamenul are o suprafata construita de 94.84mp(71.09mp utili), este alacatuit dintr-un living cu iesire pe terasa de 5.47mp, bucatarie deschisa, 2 dormitoare si 2 grupuri sanitare.
Finisajele folosite sunt de calitate superioara iar dintre acestea amintim, Gresia si faianta Porcelenosa, tamplarie tripan Salamander, usi interioare Filomuro si obiecte sanitare de la Roca Design.
Proiectul residential iese in evidenta cu un design indraznet, cu influente nordice ce ofera fiecarui camin o amprenta unica. Folosind materiale de o calitate exceptionala de la furnizori de renume, reusim sa iti oferim nu casa, ci caminul in care sa locuiesti.
Imobilul este pozitionat langa bulevardul Barbu Vacarescu cu acces rapid la mijloacele de transport, statia de metrou Aurel Vlaicu, zona de birouri din Barbu Vacarescu- Aviatiei dar si catre Aeroportul Baneasa sau Aeroportul Otopeni In imediata apropiere sun numeroase puncte de relaxarea pentru dumneavoastra: Clubul de agrement Dinu Pescariu, terenuri de tenis, restaurante de lux si cluburi, Mall Promenada.
Acest tip de apartament poate fi achizitionat pentru 130.000 euro+Tva.
Pretul unui loc de parcare in garajul subteran este de 10.000 euro+Tva.

General Information

Property Id : 24085
Property Size: 94.84 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2

On The Map

Barbu Vacarescu vanzare apartament 3 camere

Barbu Vacarescu vanzare apartament 3 camere

Skype:
Phone:
Mobile:
Email:

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

WhatsApp chat