faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Barbu Vacarescu vanzare apartament 2 camere mobilat si utilat

oferta mobilat si utilat

Un proverb englezesc spune « Norocul bate cel puţin odată în viaţă la uşa fiecărui om ». Dar ce se intimpla daca nu te gaseste acasa sau inca nu ai o casa ? S-ar putea sa-l ratezi. Nu si acum. Agentia imobiliara OLIMOB va prezinta spre vanzare in zona de nord a Bucurestiului pe strada Barbu Vacarescu, Floreasca un superb apartament mobilat si utilat car poate fi folosit  nu doar pentru a locui, ci şi pentru a trăi din plin fiecare clipa.

Apartamentul propus spre vanzare se afla intr-un imobil cu un regim de inaltime S+P+4E+6.   Confort, calitate finisaje, eleganta si bun gust sint doar citeva atribute ale acestui apartament completate de o locatie perfecta in cartierul Floreasca – Barbu Vacarescu care este situat central, in zona de interes a Bucurestiului, fiind considerat una dintre cele mai bune zone de locuit ale capitalei.

Această zonă sa dezvoltat foarte mult în ultimii ani, deaceea acest proiect fost gandit pentru a veni in ajutorul celor care lucreaza in zona de Nord si care trebuie sa strabata la orele de varf intregul oras pentru a ajunge la locul de munca.  Floreasca este un cartier preponderent rezidential care se bucura de vecinatatea catre vest a zonei Dorobanti, in care se gasesc sucursalele celor mai multe banci, restaurante si cafenele, magazine alimentare, magazine de moda si centrul comercial din zona Aviatiei, Promenada Mall.
Este un cartier aerisit, foarte linistit si cu foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Floreasca, o zona ideala pentru persoanele care isi doresc un stil sanatos de viata. In timpul verii, pentru petrecerea timpului liber, puteti opta pentru piscina din parcul Floreasca sau pentru piscinile din zona.
 Amplasarea acestui bloc oferă un acces facil la reteaua de transport dat fiind ca arterele principale sunt Bd Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Piotr Ilici Ceaikovski si Mihail Ivanovici Glinka. Ca mijloace de transport in comun amintim urmatoarele: metrou – statia Stefan cel Mare, metrou – statia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5, autobuzele 135, 182, 282.
Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana. Plus, Agentia Imobiliara OLIMOB iti va asigura primii chiriasi absolut gratuit.
De ce sa astepti norocul sa-ti bata la usa ? Deschide-ti chiar tu usa spre un viitor mai bun. Achizitioneaza un apartament in Floreasca, Barbu Vacarescu si bucurate de confortul propriei locuinte.

ID-ul proprietății : 21661
Dimensiune proprietate: 62,00 m2
Camere: 2
Dormitoare: 1
Baii: 2
Hotel
Parc
vanzare 2 camere Floreasca
mărimea: 62 m2
camere: 2
bai: 2
preț: 98,000 Euro
vanzare 2 camere Floreasca
Agentia imobiliara OLIMOB va prezinta spre vanzare in zona de nord a Bucurestiului pe strada Barbu Vacarescu, Floreasca

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Beneficiezi de o suprafata de 100mp (89mp utili) si vei locui la etajul al doilea al unui imobil cu 10 etaje, final [Mai Mult]
2
2
100,00 m2
Olimob va propune spre achizitie, in zona de nord a capitalei, un apartament cu doua camere situat in cartierul Avi [Mai Mult]
1
1
53,00 m2
Acest cochet apartament de 2 camere va va oferi tot confortul de care aveti nevoie. Veti locui la etajul 3 al unui [Mai Mult]
1
1
45,00 m2
Apartamentul de 125mp (95mp utili) este situat la etajul 6 al unui imobil cu 11 etaje ce dateaza din anul 2008. Est [Mai Mult]
2
2
95,00 m2

Contacteaza-ma

[recaptcha]

Comparați ofertele

WhatsApp chat