We found 0 results. View results
Your search results

Barbu Vacarescu vanzare apartament 2 camere Emerald Residences

|  1 bedrooms  | 1 bathrooms | 59 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Luminos si confortabil, acest apartament de doua camere poate deveni locuinta mult visata. Este situat la nivelul al treilea al unui imobil cu 10 etaje, finalizat in anul 2008 iar spatiul interior este compartimentat astfel: living cu bucatarie deschisa si zona de dinning, un dormitor, un grup sanitar si o mica terasa. Vei beneficia de o suprafata totala de 64mp (59mp utili).

Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan, de aparatele de aer conditionat si de centrala termica a imobilului. Usa metalica, interfonul, supravegherea video si paza garanteaza securitatea. Spatiile de depozitare sunt extinse de o boxa la subsolul imobilului. Cladirea detine lift si garaj, unde beneficiati de un loc de parcare.

Complexul rezidential cochet este amplasat pe malul lacului Tei iar in apropiere se gasesc parcuri (Lacul Tei si Circului), gradinite, scoli si licee, hypermarket-uri (Billa, Kaufland), spatii de agement, terenuri de sport, clinici dentare, cluburi celebre.

Puteti achizitiona acest apartament pentru 135.000 euro, pret care include un loc de parcare in garajul subteran si o boxa de depozitare. Apartamentul este ideal ca si investitie, in prezent fiind inchiriat.

General Information

Property Id : 25395
Property Size: 59.00 m2
Property Lot Size: 64.00 m2
Rooms: 2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1

On The Map

Alexandru Laschescu

Alexandru Laschescu

Skype:
Phone: 0723411801
Mobile:
Email: office@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Alexandru Laschescu

Agent imobiliar

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Alexandru Laschescu
WhatsApp chat