click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Barbu Vacarescu inchiriere apartament 4 camere Pescariu

Acest apartament, care se remarca prin suprafata mai mult decat generoasa, liniile curate si impecabil finisate si atmosfera luxoasa si calda, poate deveni caminul pe care l-ati visat dintotdeauna.

Decomandat si nemobilat, cu o suprafata de 192 de metrii patrati (160 utili), apartamentul este situat la etajul 3 al unei cladiri cu 5 etaje finalizata in anul 2009. Spatiul este distribuit intre cele 4 camere, trei grupuri sanitare si bucataria inchisa. In plus, veti beneficia de doua balcoane, care va vor oferi deschidere spre imprejurimi.

Livingul luxos se intinde pe o suprafata suficient de mare pentru a crea impresia unui open-space. Ferestre largi impodobesc peretele exterior si confera intregului spatiu o aura aparte. Parchetul din lemn masiv imbraca spatiul si creaza senzatia de deschidere, marind optic camera. Semineul elegant, bijuteria acestui living deosebit, va va oferi nenumarate clipe de relaxare.

Bucataria, inima oricarui camin, ocupa un spatiu generos. Mobilierul din lemn masiv si aparatele electocasnice de varf aduc un plus de lux. Dormitoarele, intime si cochete, cu o cromatica placuta, va vor oferi momente de rasfat si odihna. Grupurile sanitare sunt finisate cu materiale de cea mai inalta calitate si raspund oricaror exigente.

Acest apartament detine urmatoarele dotari: boxa de depozitare, geamuri de tip termopan, acces la cablu tv, internet si telefon, senzori de incendii si sistem de alarma, usa metalica, aer conditionat si centrala termica, semineu. Cladirea detine garaj propriu, lift si paza permanenta.

Apartamentul este situat intr-o zona rezidentiala linistita a capitalei, in apropierea parcului Herastrau si a centrului comercial Baneasa. In zona se gasesc restaurante si cluburi selecte, scoli si gradinite, centre de aprovizionare, banci si farmacii.

Apartamentul este oferit spre inchiriere la pretul de 2.200 de euro/luna.

Property Id : 24584
Property Size: 160.00 m2
Property Lot Size: 192.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Destinatie: Locuinta
Etaj: S
Garaj: 1
Structura: Beton
Hotel
walkscore51 / Somewhat Walkable more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

Oferit spre inchiriere este acest duplex cu 3 camere situat la Parterul si etajul 1 al unui imobil cu 10 etaje, fin [more]
2
2
110.00 m2
Acest apartament de trei camere iti va oferi tot confortul de care ai nevoie. Vei beneficia de trei camere complet [more]
2
2
116.00 m2
Floreasca vizavi de Kaufland Barbu Vacarescu, vanzare apartament de trei camere situat la  etajul 3 intru imobil di [more]
64.00 m2
Oferit spre inchiriere este acest cochet apartament cu doua camere situat la etajul al doilea al unui imobil cu zec [more]
1
1
58.00 m2

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat