We found 0 results. View results
Your search results

Baneasa Sisesti 3 camere , loc parcare și boxa

115.000 € |   bedrooms  | 2 bathrooms | 56.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Bine ați venit în universul apartamentului de 3 camere de vânzare din Băneasa – Sisești! Situat în partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă imobiliară care a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani

Localizare privilegiată:

Această proprietate îți oferă un cadru unic, unde poți savura fiecare moment dintr-o terasă spațioasă și bucura de o panoramă uluitoare. În diminețile senine, vei fi încântat să privești măreția Carpaților ridicându-se din ceața dimineții. De pe terasa acestui apartament, uneori poți vedea muntele, alteori pădurea. Această oază de liniște și aer curat se află chiar în mijlocul unui mediu verde, cu o calitate a aerului mai bună decât media din București.

Un mediu pentru oameni activi:

Această proprietate este destinată celor care aspiră să-și depășească limitele, atât în plan profesional, cât și personal. Dacă iubești drumețiile și apreciezi faptul că poți să evadezi către munte în fiecare weekend, acesta este locul pentru tine. Aici, plimbările prin pădure în serile de vară sunt la ordinea zilei. În plus, te vei bucura de avantajul de a ajunge în doar 5 minute la Mall Băneasa, dar tot în 5 minute poți fi pe drumul DN1 spre Bucegi.

Libertate și confort:

Dacă iubești libertatea și vrei să o simți inclusiv acasă, acest apartament este alegerea perfectă. Aici, locuința nu este doar un spațiu „între patru pereți”, ci un adevărat refugiu pentru tine și familia ta. Experimentează bucuria de a te simți acasă și de a te lăsa purtat de emoție. Acum poți cumpăra acest apartament de vis!

Contactează-ne pentru o vizionare și descoperă cum este să te simți acasă într-un mediu perfect pentru oameni ca tine. Oportunitatea este la un apel distanță! Separat se poate achizitiona si un loc de paracre in subteran 

General Information

Property Id : 42475
Price: 115.000 €
Property Size: 56.00 m2
Rooms: 2
Bathrooms: 2
Energy class: A

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat