We found 0 results. View results
Your search results

Baneasa lake view apartament unic in complex residential

new /luna |  3 bedrooms  | 2 bathrooms | 195 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Băneasa Lake View Residence oferta inchiriere apartament 4 camere semimobilat si complet utilat.  Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential select din nordul Capitalei,in zona Baneasa(Nuferilor) ce va rezerva un cadru unic, unde va bucurati de conditii ireprosabile.

Imobilul se afla pe una dintre cele mai linistite si mai moderne zone din nordul orasului, la cateva minute de Petrom City, Romatsa, Facultatea Biotera si  cateva sute de metri de lacul Baneasa.

In zona se gasesc foarte multe cladiri noi, nelipsind facilitati precum restaurante, cafenele, mijloace de transport, sali fitness, centre spa.Proprietatea are suprafata utila de 170 mp se afla la etajul al 2-lea al unei cladiri de 5 etaje ce dateaza din anul 2008. Apartamentul este  decomandat si include zona de living cu bucatarie open space 3 dormitoare, 2bai cu cada  si un  terasa  de 25 mp. Apartamentul se preda semimobilat si este insotit de 2 locuri de parcare in garaj.Inca de la primii pasi in apartament, veti fi intampinati de livingul extrem de spatios  ce se continua cu o terasa inundata de lumina naturala, ideala pentru relaxare in aer liber.

Veti mai beneficia de ferestre de tip termopan, acces la cablu tv, lift de ultima generatie, senzori de incendii, aer conditioat Inverter, centrala termica, interfon.

Complexul este alcatuit din 3 blocuri construite in 2008, cu piscina, sala de sport, loc de joaca pentru copii si paza non-stop, pe un regim de inaltime de 4 etaje.

Pentru mai multe informatii nu ezitatii sa ne contactatii

General Information

Property Id : 26955
Property Size: 195.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2

On The Map

Olariu Lucian

Olariu Lucian

Skype: olariu.lucian.gabriel
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Olariu Lucian
WhatsApp chat