We found 0 results. View results
Your search results

Baneasa – Iancu Nicolae, Jolie Ville Mall, apartament 3 camere, modern, etaj 2/4

135.000 € |   bedrooms  | 2 bathrooms | 81.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

21imobiliare va propune spre achizitie un apartament cu 3 camere, situat in zona Baneasa – Iancu Nicolae, in apropiere de Padurea Baneasa, intre Gradina Zoologica si Jolie Ville Mall, intr-un condominium construit in 2009 (TResident). Apartamentul este situat la etajul 2, are o suprafata totala de 81 mp, fiind compus din living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 2 bai, un balcon de 7mp, beneficiaza de o boxa si un loc de parcare la subteran. Apartamentul este recent renovat, are ca sursa de incalzire centrala termica proprie, este partial mobilat si dispune de bucatarie complet mobilata si utilata. Pentru cei care indragesc relaxarea in mijlocul naturii, padurea Baneasa se afla in imediata vecinatate.

TResident ofera un mediu de viata cu un design modern, o cladire cu stil si personalitate care include toate facilitatile unui proiect residential de inalt stardard: parcare subterana, lift cu acces in parcare, siguranta, posibilitatea de a alege un design interior flexibil, finisaje de calitate.

TResident este situat pe strada Floarea Soarelui, in zona Baneasa la doar 15 minute distanta atat de centrul orasului cat si de Aeroportul International Henri Coanda, se invecineaza cu centrul comercial Jolie Ville, la 5 minute de City Shopping Baneasa care ofera activitati comerciale si de agrement.

General Information

Property Id : 33784
Price: 135.000 €
Property Size: 81.00 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 2

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat