We found 0 results. View results
Your search results

Baba Novac vanzare 2 camere Park Lake Mall

80.000 € |   bedrooms  | 1 bathrooms | 48.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Descoperă acest apartament unic situat în cel mai verde sector al Bucureștiului, la doar cateva minute de mers pe jos de Park Lake Mall și de Parcul Alexandru Ioan Cuza. In imediata vecinatate avem una din cele mai cautate  grădinițe din zonă, numărul 67, precum și cu cateva  școli generale – această proprietate este o oază urbană perfectă pentru confortul tău și al familiei tale.

 Apartamentul te cucereste încă de la intrare, oferind o lumină naturală abundentă și o atmosferă intimă. Suprafețele vitrate generoase permit o priveliște spectaculoasă, transformând fiecare moment  într-o experiență de neuitat.

 Cu caracteristici notabile care te vor ajuta să iei imediat decizia de a face o ofertă de cumpărare, precum o nisă tip debara la bucătărie,  ferestrele mari, parchetul din lemn masiv , baia cu geam, dormitorul cu acces la logiei 

Blocul este bine administrat, termoizolat, cu grădinițe amenajate, alei pietonale noi, și locuri de parcare special amenajate în fața blocului, iar casa scării a fost recent renovată. La doar doi pași ai acces la magazine, farmacii, bănci, piață și stația de metrou. Această locuință oferă tot ce îți dorești de la propriul tău apartament. Programează o vizionare și lasă-te captivat de toate avantajele pe care le oferă această proprietate!”

 

 

General Information

Property Id : 42448
Price: 80.000 €
Property Size: 48.00 m2
Rooms: 2
Bathrooms: 1
Energy class: A

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat