faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Atlantic City Sisesti inchiriere 3 camere vedere lac

800 Euro /luna

Unități disponibile

Baneasa – Sisesti compex rezidential Atlantic City  inchiriere apartament 3 camere zona de Nord cu vedere pe lacul Grivita, apartamentul are o suprafata construita de 90 mp din care 10 mp reprezinta terasa apartamentului.

Apartamentul este situat la etajul 6 al unui imobil dat in folosinta in anul 2018, apartamentul este mobilat si utilat complet.

Apartamnetul este foarte luminos, cu vedere la lacul grivita si lapadurea Baneasa,  beneficiind de spatii vitrate generoase.

Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de apartamente, construit in anul 2018 din cadre de beton si inchis cu caramida ytong.

Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere,Aer conditionat, centrala termica in condensare Buderus, acces la internet, 2 lifturi.

Finisaje: izolatii termice exterior cu polistiren 10 cm, parchet triplu stratificat din lemn, gresie, faianta (Valentino linea satin), obiecte sanitare (EDMO/ Roca/ Ideal Standard, ferestre cu geam termopan PVC tripan Kommerling 6 camere cu trei garniture de etansare, usa metalica Pinum, usi interior din lemn Pinum.

Amenajarile au fost realizate cu materiale de calitate superioara parchetul, gresia, faianta si obiectele sanitare facand parte din segmentul high-class.

Datorita pozitiei excelente viitori chiriasi pot beneficia si de facilitatile zonei, imobilul fiind amplasat in imediata apropiere a Complexului Comercial Baneasa care dispune de numeroase spatii de joaca pentru copii, cafenele, restaurante, cinema.

 

Atlantic City Sisesti inchiriere 3 camere vedere lac
5 (100%) 2 vote[s]

Clasa dvs. energetică este A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

ID-ul proprietății : 29377
Preț: 800 Euro /luna
Dimensiune proprietate: 90,00 m2
Camere: 3
Dormitoare: 2
Baii: 2
Clasa energetică: A+
Autobuz
Zona comerciala
Banca
Supermarket
Fastfood
Intersectie circulata
Piata
Ultracentral
Mall
Restaurant/pub
Centru universitar
Scoala/gradinita

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

420 Euro
Langa padurea Baneasa, amplasat in cartierul Greenfield, va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situ [Mai Mult]
1
63,00 m2
new 850 Euro luna
Ansamblu rezidential Atlantic City inchiriere apartament. Baneasa – Sisesti inchiriere apartament 3 camere zo [Mai Mult]
2
2
85,00 m2
1,100 Euro /luna
Baneasa zona Straulesti oferta  inchiriere apartament 3 camere situat la ultimul etaj al unui imobil dispus pe Subs [Mai Mult]
2
2
187,00 m2

Contacteaza-ma

[recaptcha]

Comparați ofertele

WhatsApp chat