We found 0 results. View results
Your search results

Apartament 3 camere de inchiriat – Sisesti

850 € |   bedrooms  | 1 bathrooms | 90.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Va propunem spre inchiriere un apartament de 3 camere decomandat cu o priveliste superba sre lac si spre bulevard situat la etajul 4/4.
Apartamentul se afla intr-un complex securizat, acces cu telecomanda, blocul este dotat cu lift, cheltuielile de intretinere fiind mici.
Aflalt la prima inchiriere, apratamentul dispune de o sufragerie generoasa cu bucatarie open space, complet mobilata si utilata inclusiv masina de spalat vase, un dormitor matrimonial cu pat pe mijloc, dressing, acces balcon, dulap comoda, baue cu dus, masina de spalat rufe fiind nou, iar dormitorul mic poate fi amenajat cu dulap si comoda.
Incalzirea apartamentului se face cu centrala proprie, incalzirea fiind prin pardoseala, aer conditionat in fiecare camera, obloane la toate geamurile, un balcon generos cu preveliste la strada, iar dormitorul matrimonial cu o priveliste extraordinara spre lac. Pe holul blocului avem un dulap SECURIZAT, suplimentar, pentru depozitarea lucrurilor.
Apartamentul dispune de incalzire in pardoseala, centrala proprie, aer conditionat in fiecare camera, obloane la toate geamurile, balcon generos cu priveliste la strada si balcon la dormitorul matrimonial cu vedere la lac.Dulap suplimentar pentru depozitare pe holul blocului, securizat. FARA ANIMALE DE COMPANIE. Disponibil imediat.

General Information

Property Id : 41484
Price: 850 €
Property Size: 90.00 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 1

On The Map

Daniel Nita

Daniel Nita

Skype:
Phone: 0768118218
Mobile:
Email: daniel.nita@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Daniel Nita
WhatsApp chat