We found 0 results. View results
Your search results

Ap 2 camere | Yacht KID – B. Vacarescu | Vedere Lacul TEI | Premium

210.000 € |   bedrooms  | 1 bathrooms | 64.90 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Mihai Cheosoiu ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency

Apartament de 2 camere, in cadrul unei locatii premium – Complex rezidential Yacht KID, cu acces rapid din Sos. Fabrica de Glucoza.

Yacht Kid este un complex rezidențial situat în partea de nord a capitalei, în apropierea principalelor puncte de interes din zona.. Pozitia este cunoscuta pentru spațiile verzi și parcurile, care oferă o oaza de liniște și facilitează apropierea de natura în mijlocul agitație urbane. Parcul Herastrau, Lacul Tei, Parcul Floreasca sau Parcul Circului sunt doar câteva dintre cele mai populare locuri de relaxare.

*Finisaje Premium
Materialele de calitate superioară cât și tehnologia de ultima generație folosita reprezintă un aspect important al alegerii achiziționării unui imobil la YachtKID. Clădirea este finisata cu cele mai bune materiale si proiectata pentru a oferi exeperianta locuirii la un nivel înalt, care se diferențiază prin detalii si design unic. Acest lucru garantează nu numai confortul si siguranța, ci si economii semnificative la facturile utilităților individuale cât si colective.

*Fatada
YachtKid Properties folosește pentru fațada clădirii un sistem de fațade ventilate de ultima generație cu tehnologii de sigilare și etanșeizare inovative, ce îndeplinesc normele nZEB. Soluții inteligente de etanșeitate la aer, apă si vânt.
Sistemul de inchidere al anvelopei cu panouri prefabricate, cu brevet de inovatie, este testat si agrementat tehnic la Institutul de Cercetari in Constructii si Economia Constructiilor (INCERC), la seism, izolare aer, apa, vant. Panourile folosite au o greutate mult mai mica decat zidaria conventinala, deci si o comportare mult mai buna la seism. Mai mult decât atât, acestea asigura o izolare termica extraordinar de buna, prin care se asigura o economie la consumul de energie, in timpul exploatarii.

*Tamplarie si geamuri
Tâmplărie folosita este din material de aluminiu premium, clasa superioara, Reynaers cu rupere de punte termică si geamuri Saint-Gobain, termoizolante, cu control solar (protectie la razele UV) si gaz inert (Argon) pentru o izolare termica superioara. Inchiderile perimetrale sunt realizate cu membrane speciale inteligente, unidirectionale, pentru o izolare foarte buna..

*Terase si balcoane
Sistemul de balustrada este testat si agrementat tehnic la Institutul de Cercetari in Constructii si Economia Constructiilor (INCERC), are profil din aluminiu si sticla laminata securizata, pentru o siguranta suplimentara. In cazul putin probabil in care exista un eveniment neplacut si sticla se sparge, acestea ramana pe pozitie si previne caderea, datorita tehnologiei laminarii.
Sticla este incastrata intr-un profil din aliaj de aluminiu, extrudat, continuu, fixat de planseul de beton armat al cladirii.
Elementele decorative pentru intradosul balcoanelor sunt realizate din placi compozite produse printr-o tehnologie moderna si prelucrate intr-un stil architectural deosebit, prin tehnologia roluirii placilor.

*Tamplarie Interioara
Uși de interior tip Nusco , culoare albă. Ușa de acces în apartament Alias , cu securizare laterală.

*Structura de rezistenta din beton armat este realizată prin utillizarea tehnologiilor de post-tensionare, respectând cele mai exigente normative.

*Hidroizolatia pusă în operă înainte de turnarea radierului este de tip bentonitică având proprietatea de auto-vulcanizare. Pereții dintre apartamente sunt construiți din zidarie confinata.

*Inclazirea in pardoseala este un aspect inovator și plăcut al instalațiilor de climatizare. Această soluție oferă confort termic deosebit, iar suprafața radianta mare transmite căldura în mod eficient, fiind mult mai confortabilă decât sistemele tradiționale cu calorifere. Astfel, camerele de zi, dormitoarele, bucătăriile și holurile beneficiază de pardoseală din parchet triplu stratificat de înaltă calitate de la producătorul Tarkett, adăugând eleganță și căldură ambientală.

Disponibilitate de achizitie 2 locuri de parcare in sistem Klaus: 30.000 Euro + TVA

Pret de achizitie apartament : 210.000 EURO + TVA.

General Information

Property Id : 42904
Price: 210.000 €
Property Size: 64.90 m2
Rooms: 2
Bathrooms: 1

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat