We found 0 results. View results
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Greenfield Residence

Ansamblul rezidential Greenfiled residence OLIMOB5Greenfield Residence

este situat nordul  Capitalei, in vecinatatea de padurea Baneasa, in aproapiere de Gradina Zoologica. Accesul in Greenfield se  face ori prin fata la  Gradina Zoologica pe strada ce strabate padurea, fie prin DN1 sau Soseaua de Centura- Aleea Teisani.

Greenfiled residence OLIMOB6Ansamblul rezidential Greenfield Residence se invecineaza, pe doua laturi cu padurea Baneasa.

Din Greenfield aveti acces catre Gradina zoologica (la 5 min cu masina), Baneasa Shoping Center  (la 10 min. cu masina), Aeroportul Baneasa (la 15 min. cu masina), Aeroportul Otopeni (la 15 min. cu masina), acces imediat la DN1.

 

Ansamblul Rezidential Greenfiled are, pana in prezent, cinci cartiere finalizate si se lucreaza la al sasele Cartier .

 1. Cartierul Rubin finalizat in 2008 este compus dinrubin Greenfield olimob 34 de vile si 16 blocuri – 4 blocuri cu P+2 si 12 blocuri cu P+2+M, cu apartamente de 2 si 3 camere. Acoperisurile din tigla il diferentiaza net de celelalte cartiere.
  Cartierul este situat la 20 m de Padurea Baneasa si 120 m de Padurea Tunari.Dispune de locuri de joaca, teren de sport, parcari supraterane, alei pietonale si amenajari peisagistice de calitate, toate aceaste fac din acest cartier un mediu de viata ideal pentru familiile cu copii.
 2. Cartierul Topaz a fost finalizat in anul 2009, topaz Greenfield OLIMOBceste compus din 13 blocuri – 7 blocuri P+2 si 6 blocuri P+3, cu terasa, cu apartamente de  2 camere si apartamente cu 3 camere.
  Odata cu finalizarea amenajarilor peisagistice, acest cartier dispune de spatii de joaca pentru copii si alei de promenada.
 3. Cartierul Blue este compus din 18 blocuri – 4 blocuri Blue Greenfield OLIMOBP+2 si 14 cu P+3, cu terasa, avand in componenta  apartamente de 1, 2 si 3 camere.
  Cartierul Blue este flancat de 2 artere importante de circulatie carosabila, la vest, strada ce delimiteaza cartierul Blue de cartierul Rubin, iar la est strada Vadul Moldovei. De asemenea, ansamblul este deservit de strazi interioare ce au un caracter privat.
  Toate parcarile sunt adiacente strazilor interioare  fiind cel mai generos dintre toate in ceea ce priveste numarul acestora.
 4. Cartier ONIX este format din 9 blocuri in structura onix Greenfiled OLIMOBP+3 cu terasa, cu apartamente de  1, 2 si 3 camere.
  Cartierul Onix  dispune de locuri de joaca, alei pietonale si amenajari peisagistice de calitate.
  Aleile de promenada si spatiile verzi de care dispune fac din aces cartier un mediu de viata ideal pentru familiile cu copii.
 5. Cartierul Quartz este compus din 9 blocuri – unul cuquartz Greenfiled OLIMOB P+2 si opt cu P+3, cu terasa si include apartamente cu 1 si 2 camere.
  Cartierul este strabatut de o strada interioara cu dublu sens, cu trotuare largi si are prevazute locuri de parcare in alveole amplasate intre corpurile de cladire.
  Ca si celelalte cartiere din Greenfield si acesta dispune de spatii de joaca pentru copii si alei de promenada.
 6. Cartierul Salcamilor, cel de-al 6-lea cartier dezvoltat in GREENFIELD, in perioada iunie 2014 – martie 2016, aduce pe piata 924 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere.

Greenfiled residence OLIMOB4

In cartier se gasim deja :

 • Campusul Avenor College
 • Locuri de joaca
 • Teren de basket
 • Minimarket
 • Farmacie
 • Bancomat
 • Restaurantul Green Corner
 • Acces securizat

 In curand in cartier

 • Parc privat
 • Greenfield Plaza in suprafata de 10.400 mp, va oferi locuitorilor servicii si facilitati recreative complete, incluzand un SPA, piscina, terenuri de tenis, terenuri de sport, gradinita, scoala, restaurant, supermarket si banca.

 

 

Adauga Oferta imobiliara

  Numele (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Ataseaza

  Mesaj

  [recaptcha id:6Lfx3XcUAAAAALaV_uxPLYLLGg5BMaIiQLYhkWU_ class:6Lfx3XcUAAAAAJIz_sE8xdCrL0gSPfNP9m1Og_X0]

  SCOPUL SERVICIILOR DE ADMINISTRARE

  ian. 15, 2016
  –   reducerea costurilor de intretinere –   cresterea veniturilor din chirii –   reducerea timpul ...
  Continue reading

  Cui se adreseaza aceste servicii?

  ian. 14, 2015
    Aceste servicii se adreseaza tuturor proprietarilor care detin apartamente, case, vile, plus alte tipuri de ...
  Continue reading

  Ce este administrarea de proprietati

  ian. 13, 2015
  Ce este administrarea de proprietati? Administrarea de proprietati este un serviciu nou aparut si promovat pe piata ...
  Continue reading

  Servicii administrare de proprietati

  ian. 12, 2015
  1. Stabilirea unui orar de intretinere si vizitare periodica pentru a verifica starea proprietatii 2. Coordonarea l ...
  Continue reading

  Compare Listings

  WhatsApp chat