We found 0 results. View results
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Domenii Park

Posted by admin on
0

Domenii Park domeni park

este situat intr-o zona exclusivista si cu traditie a Bucurestiului, inconjurat de spatii verzi generoase, Domenii Park imbina confortul si siguranta unui cartier rezidential linistit cu stilul cosmopolit al unei locatii centrale. Arhitecti si designeri de interior remarcabili, manageri de proiect si mesteri priceputi, toti au lucrat impreuna pentru a realiza un proiect deosebit si de durata. Iar rezultatele vorbesc de la sine… Pregatim pentru tine o resedinta de lux, cu vedere la parc, impecabil finisata si elegant prezentata.

Domenii Park se afla in zona Domenii pe strada Copilului nr. 6–12, in vecinatatea a doua artere principale ale capitalei: Bd. Ion Mihalache si Calea Grivitei.

domenii-park-iiO pozitionare ideala care asigura acces facil la centrul orasului si toate legaturile importante de transport. Cu masina puteti ajunge rapid la aeroport (DN1), Gara de Nord sau spre autostrada Pitesti (A1).

Domenii Park este alcatuit din doua tronsoane unite la nivelul subsolului si al parterului, fiecare avand 6 niveluri. Nivelul subteran include 94 de locuri de parcare, 22 boxe si spatiile tehnice. Un numar de 63 de apartamente sunt structurate in doua cladiri cu regim de inaltime de P + 6.

oferte Tranzactionate
Tranzactionata

Domenii vanzare apartament 3 camere cu teras...

3 Rooms2 Baths ID 26984 114.00 m2
oferte Tranzactionate
Tranzactionata

Domenii Park – apartament premium de ...

3 Rooms2 Baths ID 13743 137.00 m2
Adauga Oferta imobiliara

  Numele (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Ataseaza

  Mesaj

  [recaptcha id:6Lfx3XcUAAAAALaV_uxPLYLLGg5BMaIiQLYhkWU_ class:6Lfx3XcUAAAAAJIz_sE8xdCrL0gSPfNP9m1Og_X0]

  Compare Listings

  WhatsApp chat