We found 0 results. View results
Your search results

Stegarului Boutique Apartments

Ansamblul rezidential

Stegarului Boutique Apartments

Avem placerea sa va prezentam in zona de Nord a Bucurestiului in apropiere de Padurea Baneasa cu acces direct din Jandarmeriei/Sisesti un proiect rezidential de tip Boutique Apartments cu 23 apartamente si 28 locuri de parcare. Proiectul va dispune de o arhitectura si  finisaje premium astfel ca viitorii proprietari sa se poata bucura de locuinta achizitionata.

Proiectul vă va surprinde prin simplitate, eleganță și rafinament. Compartimentarea a fost gândită pentru a eficientiza spațiul pus la dispoziție de fiecare apartament. Utilarea acestuia și accesoriile din dotare sunt practice, la îndemână și gândite în așa fel încât să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Calitatea deosebită a construcției, vitrajele și spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese, atât interioare cât și exterioare, și atenția deosebită acordată fiecărui detaliu, în scopul realizării “casei dumneavoastră”, ne recomandă ca fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

Aveţi posibilitatea de a alege unul dintre cele 23 de apartamente. Acestea sunt compartimentate în 2, 3, 4 sau 5 camere precum si în 3 penthouse-uri spectaculoase dotate cu terase şi grădini spaţioase, iar completarea armonioasă cu restul elementelor a fost gândită pentru a vă oferi o experienţă spectaculoasă înrămată într-un design modern şi deosebit. De asemenea, experienţa inedită este dublată de aerul curat oferit prin amplasarea în imediata vecinătate a pădurii de stejari Băneasa. Zona este totodată avantajoasă şi din punct de vedere al infrastructurii, căile de acces fiind facile către toţi polii de interes din zona de nord a capitalei. Pe lângă aceasta, amplasarea reprezintă un avantaj major şi datorită punctelor de interes situate la o distanţă de câteva minute de mers pe jos.

În proiectele noastre, vrem să vă aducem confortul şi luxul unei experienţe unice şi asfel, venim în întampinarea dumneavoastră cu un pachet de facilităţi şi beneficii menite să faciliteze această trăire. Vă aşteptăm să ne contactaţi pentru mai multe detalii.

Casa dumnevoastră inteligentă. În pachetul de bază al achiziţiei unei locuinţe in complexul nostru veţi beneficia de funcţii ale unei case inteligente în mod cu totul şi cu totul gratuit! Astfel, noua dumneavoastră casă va fi dotată cu sistem de alarmă cu notificări direct pe telefonul dumneavoastră mobil, senzori de fum şi gaze, senzori de temperatură şi umiditate şi multe altele. Senzorii de gaze şi cei de umiditate vor relaţiona direct cu alimentarea cu utilităţi astfel încât, în eventualitatea unui eveniment neplăcut, alimentarea va fi sistată până la verificarea din partea dumneavoastră. Opţional puteţi solicita integrări multiple.

Parcare şi spatii pentru depozitare

Stegarului Boutique Apartments dispune de un număr de 22 de locuri de parcare în subteran şi 6 locuri de parcare suprateran, precum şi de un numar de 15 boxe pentru depozitare. Locurile de parcare sunt generoase şi permit parcarea oricarui tip de maşină cu uşurinţă. Accesul în clădire se face direct din demisol către zona de locuire folosind scările sau liftul.

Apartamentul nr. 1 împreună cu apartamentul nr. 4 de la parter beneficiază însă de o cale de acces suplimentară, direct din curtea interioara a fiecărui apartament.

 

Construcţie, finisaje şi dotări

Construcţia este cu un regim de înălţime D+P+2E+M şi beneficiază de lift rapid şi silenţions, zidăria este făcută folosind cărămidă termică de cea mai bună calitate, termosistem realizat cu polistiren de mare densitate şi faţada finisată cu plăci de fibro-ciment. Skin-ul faţadei are, pe lângă rolul estetic care diferenţiază proiectul nostru de alte imobile din Bucureşti şi un rol funcţional, acesta protejând faţada clădirii de interperii, mascând zonele tehnice necesare fiecărui apartament şi facilitând o izolare termică suplimentară pentru fiecare apartament în parte. Materialele folosite sunt verificate si testate pentru a îndeplini cele mai exigente sarcini şi norme impuse în comunitatea europeană.

Totodată, la achiziţionarea unui imobil în cadrul proiectului nostru, veţi primi la recepţia acestuia şi o copie a cărţii tehnice a imobilului şi a locuinţei dumneavoastră cu toate detaliile tehnice şi testele materialelor folosite în execuţia acesteia.

Locatie

Situat în Cartierul Pădurea Băneasa, proiectul nostru beneficiază de o poziţie privilegiată, în liziera pădurii Băneasa cu acces facil către polii de business ai zonei de Nord a capitalei şi a principalelor puncte de interes. Există un număr generos de rute către complex cu străzi largi şi circulaţie aerisită, fapt care vă dă posibilitatea să alegeţi cea mai avantajoasă şi rapidă cale catre casă. Accesul se poate face atât prin strada Jandarmeriei, cât şi prin b-dul Gheorghe Ionescu-Siseşti respectiv Sos. Straulesti, Ion Ionescu de la Brad sau Sos. Bucurestii Noi precum si prin şos. Odăii.

Locatie RATB: 205, 261, 301, 304, 449, 783 etc.
Metrou: Străuleşti
Educaţie: Şcoala Alatheea, Grădiniţa lui Matei, King’s Oak British International School, Teko Kindergarten, Şcoala MEA, Liceul Francez, Şcoala Gimnazială nr. 6, nr. 177, nr. 178, nr. 179 etc.
Copii: Laser Tag, Parcul Herăstrău, Divertiland Playland, Parcul Bazilescu, Water Park Otopeni, Therme, Grădina Zoologică Bucureşti
Shopping: zona comercială Băneasa, Mega Image, Stejarii Pool Club, Taverna Sarbului, Studio 80, Food Court BSC ş.a
Health&Fitness: Worldclass, Stejarii Country club, Fitness Zone
Beauty&SPA: Beauty district, Shiseido Spa, Anastasia Beverly Hills, Tabya Eyelashes & Beauty
Aeroport: Baneasa* – 10 minute
Otopeni* – 15 minute

Adauga Oferta imobiliara

  Numele (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Ataseaza

  Mesaj

  [recaptcha id:6Lfx3XcUAAAAALaV_uxPLYLLGg5BMaIiQLYhkWU_ class:6Lfx3XcUAAAAAJIz_sE8xdCrL0gSPfNP9m1Og_X0]

  Pipera Apartments

  sept. 15, 2015
  la liziera padurii Baneasa. Pipera Apartments a fost conceput ca un proiect unic si original datorita locatiei sale ...
  Continue reading

  Compare Listings

  WhatsApp chat