click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Spatiu birouri-cladire office Baneasa

Posted by olimob on
| 0

spatiu birou Aviatiei10inchiriere olimob      La etajul 7 al unui imobil de birouri finalizat in anul 2008, spatiul disponibil spre inchiriere, are o suprafata de 270 mp.

Imobilul dispune de perete cortina din sticla, sistem climatizare cu ciller si ventiloconvectori, sistem detectie incendiu, supraveghere video, paza permanenta, pardoseala  flotanta, mocheta, cablare date-voce,  tavan casetat cu corpuri de iluminat incastrate, grupuri sanitare individuale pe fiecare nivel, hidranti, 2 lifturi Schindler (capacitate de 6 si respectiv 8 persoane).

Cu acces usor catre aeroport cat si spre oras, la 10 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu, spatiul este compartimentat astfel: 5 birouri, hol, oficiu si un spatiu deschis de aproximativ 80 mp. In functie de cerinte, se poate recompartimenta.

La demisol este amenajat spatiu de luat masa. Parterul dispune de receptie si 4 sali destinate chiriasilor.spatiu birou Aviatiei5inchiriere olimob

Mentenanta este asigurata de catre administrator si  include: caldura si climatizare atat pe spatiile comune cat si cele din interior, furnizarea apa rece si apa calda, consumul de electricitate si climatizare pe spatiile comune, paza permanenta cu monitorizare video,  receptie, sali de conferinta, spatiu amenajat ca sala de mese, curatenie pe spatiile comune, intretinere lifturi, servicii de intretinere si supraveghere centrala termica, intretinere aferenta instalatiilor de alimentare cu apa, gaze, electricitate, securitate, supraveghere video, inspectia periodica a cladirii.

 

 

1Suprafata disponibila = 270 mp

Etajul = 7

Chirie = 10.5 Euro/mp;

Parcare exterioara = 50 Euro/loc;

Mentenanta = 4 Euro/mp

[button URL=”http://olimob.ro/listing/baneasa-cladire-clasa-spatiu-birou-270-mp/”]Pentru mai multe detalii  inchiriere birou  [/button]

Compare Listings

WhatsApp chat