We found 0 results. View results
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Snagov vanzare vila Ciofliceni

Posted by admin on
0

Astazi va prezentam spre vanzare o proprietate mai greu de descris in cateva randuri, vila fiind in realitate mult mai frumoasa.vila Snagov ciofliceni5vanzare

Comision 0 % de la cumparator

Ne putem raporta la datele strict tehnice – 1450 suprafat totala teren si aproximativ  400 metri patrati construiti, desfasurati pe demisol, darter, etaj si terasa acoperita,  cu living de 57 mp si terasa la parter de 40 mp?  Cifrele nu spun intotdeauna totul, dar sunt un bun punct de reper

La faptul ca a fost contruita cu cele mai bune materiale, respectand toate normele in vigoare? Este evident ca atunci cand avem norocul ca bunul gust al proprietarului sa se intalneasca  cu  experineta unui bun architect ce intelege necesitatile acestiua rezultatul nu poate fi decat unul deosebit.

La faptul ca avem 6 locuri de parcare si o crama la subsol?

vila Snagov ciofliceni39vanzareSau putem povesti despre o casa cu suflet… o casa construita cu drag pentru oameni frumosi.

Un camin ce ne oferta tot confortul pe care il cautam acasa… Spatii ample,  bine gandite,  cu circulatii facile intre incaperi, dormitoare bine  pozitionate, astfel incat fiecare sa beneficieze de intimitatea necesara.

  • Parterul este desfasurat pe 169 mp utili si are in compunere doua dormitare, living, bucatarie inchisa, loc de luat masa, doua bai, hol acces la demisol si terasa .
  • Etajul este rezervat dormitorului matrimonial ce are In compunere baia matrimoniala si un dressing foarte mare.
  • Etajul doi este compus dintr- o terasa ampla, de 34 mp, acoperita, cu vedere panoramica asupra zonei .
  • La demisol avem camera centralei termice,  o crama si un mic grup sanitar.

vila Snagov ciofliceni35vanzareCurtea vile din Ciofliceni este impartita in doua zone – parte din fata, cu parcare si partea din spate  – loc in care avem o terasa ampla si gradina foarte bine amenajata cu gazon, flori, arbori si arbusti ornamentali.

 

 

[button URL=”http://olimob.ro/listing/reprezentare-exclusiva-vila-ciofliceni-snagov/”]Pentru mai multe vila Ciofliceni  [/button]

Compare Listings

WhatsApp chat