Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Vrei o casa spatioasa, bine construita si excelent amplasata? Trebuie sa vezi casa asta!

190,000 Euro

Stiu, iti cauti casa. Lasa-ma sa ghicesc: vrei constructie de calitate, materiale moderne, finisaje superioare, camere spatioase, ferestre largi. Vrei teren, sa poti amenaja gratarul, sa poti pune leaganul copiilor sa ai suficient gazon incat sa merite cumparata masina aia de tuns iarba pe care o urmaresti in magazinele de profil!

Si mai vrei ceva; vrei sa fii conectat la tot ce conteaza pentru tine, dar sa ai in acelasi timp liniste si intimitate!

Daca am ghicit, urmeaza-ma si iti voi oferi tot ceea ce vrei!

Suntem in Pipera, in cea mai in voga partea a localitatii, zona Matei Millo. O zona care s-a dezvoltat armonios, situata intre doua paduri, unde linistea si aerul curat te fac sa uiti ca esti la numai 3 km de agitatia din Aviatiei! Aproape ca nu-ti vine sa crezi ca poti ajunge in 15 minute la serviciu, dar sa fii si langa padure in acelasi timp.

Casa noastra este in contructie. Va avea 216 mp desfasurati, se va intinde pe un teren de 319 mp si va fi dispusa pe parter si etaj. La parter vor fi living, loc de luat masa bucatarie, camara, baie si..un birou, pentru ca stim ca oricat ai evita, uneori mai trebuie sa lucrezi si de acasa! Iar la etaj, avem doua dormitoare deservite de o baie comuna si unul de tip matrimonial cu baie proprie si dressing.

Acum serios, iti poti dori mai mult de atat?

Iti oferim posibilitatea sa o cumperi ”la glet” si sa te joci tu cu finisajele asa cum vrei, dar la cerere, iti putem finisa noi casa la cheie.

Dar mai mult decat orice, iti dam ocazia sa cumperi ceva ce nu gasesti oricand, oricum si oriunde. Vei sti ca asta este casa visurilor tale imediat ce ajungi aici. Asa ca trebuie sa vii cat mai repede la vizionare, pentru a fi sigur ca nu o gaseste altcineva inaintea ta!

Model vila finalizata

Vrei o casa spatioasa, bine construita si excelent amplasata? Trebuie sa vezi casa asta!
5 (100%) 3 votes

Clasa dvs. energetică este A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

Oraș:
Judet:
Complex rezidential: Vile Pipera Voluntari
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății : 27396
Preț: 190,000 Euro
Dimensiune proprietate: 216,00 m2
Proprietate Lot Size: 319,00 m2
Camere: 5
Dormitoare: 4
Baii: 4
Clasa energetică: A+
Autobuz
Benzinarie
Hotel
Restaurant/pub
Scoala/gradinita

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

210,000 Euro tva inclus
Pipera vanzare vila in cel mai nou  complex rezidential din zona. Complexul rezidenial este  localizat in apropiere [Mai Mult]
3
3
170,00 m2
New 370,000 Euro
Pipera dr Potcoavei va  prezentam spre achizitie o proprietate amplasata pe o suprafata de teren de 1141 dispusa pe [Mai Mult]
7
9
684,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat