faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Vanzare vila noua in Cotroceni

649,000 Euro

Va prezentam o proprietate spectaculoasa, ce indeplineste toate atributele unei proprietati de lux. Suprafetele spatiilor interioare echilibrate si generoase totodata, finisajele si mobilierul ultramodern ce au fost alese cu grija de proprietar cu ajutorul unei echipe de designeri, sunt doar cateva din trasaturile definitorii ale interiorului acestui imobil. Exteriorul este la fel de modern si spectaculos totodata, iar grija pentru detalii se remarca si aici.

Proprietatea a fost construita in anul 2012 si renovata in totalitate in 2019, fiind astfel pregatita in conditii optime pentru viitorul proprietar.

La parter gasim zona de zi, in suprafata utila de 67 mp, compusa dintr-un living spectaculos (47 mp) cu dinning , fiind separat de curte si terasa printr-o suprafata vitrata mare, cu geamuri panoramice. Vederea spre terasa si curte este foarte frumoasa, tocmai datorita acestor suprafete vitrate foarte mari. Pur si simplu ai senzatia ca te gasesti in mijlocul naturii, lucru mai rar intalnit. In imediata apropiere a dining-ului gasim bucataria inchisa si extrem de generoasa, in suprafata de 15 mp. La parter mai gasim o baie care deserveste aceasta zona.
In subsol gasim camera tehnica, si alte spatii de depozitare.
In imediata apropriere a living-ului, cand iesim in gradina, se gaseste terasa de vara, care permite asezarea unei mese generoase, o oaza de liniste si relaxare.
Accesul la etajul 1, se face printr-o scara semideschisa, de unde se ajunge in holul principal de la etaj.
Intr-o parte a acestui hol se gaseste zona matrimoniala, compusa dintr-un dormitor foarte generos (21,52 mp), un dresing (5 mp), o baie foarte generoasa (10,50 mp) si inca un dormitor (19,40 mp)
La etajul al 2-lea, compartimentarea este foarte versatila, existand planuri initiale de amenajare, astfel:
o singura zona matrimoniala imensa, cu dormitor, dresing si baie proprie, doua dormitoare, fiecare cu baie proprie, un dormitor cu dresing si baie proprie, plus un birou, un spatiu deschis, cu o baie proprie, o zona de hobby, ca in situatia actuala, cu functionalitati multiple.
Exista posibilitatea parcarii a 2 pana la 3 masini, una in curtea interioara si 1, 2 in fata imobilului.
O casa eleganta, ultramoderna, exclusivista, cu bun gust, o casa cu adevarat speciala, pentru persoanele pretentioasa care adora noile tendinte in materie de arhitectura si design interior. Chiar de la prima vedere, in mod sigur o vei indragi!
Speram sa va inspire si va asteptam la vizionare!

Clasa dvs. energetică este A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

ID-ul proprietății : 29861
Preț: 649,000 Euro
Dimensiune proprietate: 325,00 m2
Camere: 5
Dormitoare: 4
Baii: 3
Clasa energetică: A+
RATB
Zona comerciala
Banca
Supermarket
Fastfood
Trafic Pietonal
Intersectie circulata
Benzinarie
Piata
Hotel
Restaurant/pub
Centru universitar
Scoala/gradinita

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Comparați ofertele

WhatsApp chat