click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Street View
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Vanzare vila LONDON RESIDENCE Tunari

Tunari vanzare vila in  Complexul rezidential London Residence.

Vila propusa spre vanzare face parte dintr-un triplex, are o suprafata utila de  170 mp fiind amplasata pe un teren de 165mp retrasa de agitatia orasului.
Vila  este formată din 4 camere, la parte regasim zona de living, dinning cu bucatarie deschisa si iesire pe terasa din spate, baie si grup sanitar.

La etajul acestei vilei gasim  3 dormitoare luminoase din care dormitorul matrimonial are o suprafață de 16mp si beneficiază de baie matrimonială si zona de dresing proprie. Podul mansardabil  are suprafață de 57 mp utili si poate fi folosit pentru amenajarea de  dormitoar cu baie proprie sau a unei zone  de relaxare.

Vila a fost construita cu materiale de calitate, iar ca si finisaje dezvolatatorul da posibilitatea de a alege dintr-o gama de finisaje premium.

Complexul Rezidențial London Residence este amplasat în partea de Nord a Capitalei, într-o zonă liniștită, ferită de aglomerația orașului. Ansamblul de case este unul elegant și primitor, dar care oferă totodată acces rapid în toate zonele Capitalei. Prin intermediul Șoselei de Centură a Bucureștiului, poți ajunge rapid în diferite puncte cheie ale orașului.

În plus, datorită amplasării London Residence, ai acces la Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la doar câteva minute distanță de mers cu mașina, la diferite complexe comerciale, la mijloace de mers în comun și la tot felul de alte facilități similare.

Pe o arie de 1 km găsești două magazine alimentare, Lidl și Mega Image, situate în vecinătatea complexului rezidențial. Băneasa Shopping Center este situat tot în apropiere, la doar 10 minute de mers cu mașina. În plus, London Residence este situat foarte aproape de autostradă, cu acces rapid la transport public: stația de metrou Pipera este la distanță de 1 minut de mers pe jos.
Iar în cazul în care ai copii, ținem să menționăm și faptul că școala și grădinița din Tunari sau Otopeni se află la doar 1km distanță, fiind soluția ideală pentru studiile pe care le vor urma cei mici.

Pentru mai multe detalii va asteptam la vizionare.

Your energy class is A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

Address: Strada 1 Decembrie, Tunari
City:
State/County: ,
Zip: London Residence
Country: România
Open In Google Maps
Property Id : 28533
Property Size: 211.00 m2
Property Lot Size: 165.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Energy class: A+
Destinatie: Locuinta/Birou
Loc Parcare: 2
Etaj: P+1+PM
Structura: Beton
Autobuz
Supermarket
Benzinarie
Mall
Restaurant/pub
Plan London Residence
Plan London Residence
walkscore4 / Car-Dependent more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

promo +tva
Tunari complex residential nou alcatuit din 4 case tip duplex dispuse pe parter si etaj, cu o suprafa construita de [more]
3
3
143.00 m2
Tunari - Otopeni - va prezentam spre vanzare o vila tip duplex, compusa din parter si etaj.
3
123.00 m2

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium
olariu.lucian.gabriel
Contact me

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat