We found 0 results. View results
Your search results

Vanzare apartament deosebit in zona Kiseleff

|  3 bedrooms  | 2 bathrooms | 218 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Esti in cautarea unui apartament spatios pentru familia ta? Atunci trebuie sa vezi aceasta oferta exclusiva. Va propunem un apartament splendid situat in zona Kiseleff- Arcul de Triumf. Este decomandat, iar cei 200 mp sunt compartimentati in modul urmator: zona de living, 3 dormitoare, bucatarie, doua bai, 2 balcoane si un  hol.

Zona de living se caracterizeaza printr-o suprafata grandioasa ce inglobeaza mai multe facilitati: o zona de birou care va permite sa lucrati fara sa va izolati in totalitate de restul familiei sau musafiri, oferindu-va posibilitatea sa socializati mai mult, un mini-bar echipat pentru seratele in familie si petrecerile cu prietenii, o zona de dinning care dispune de un semineu functional si care va da caldura meselor luate cu cei dragi si unde, cu siguranta, veti reveni mereu cu placere. Cele mentionate sunt amplasate in perimetrul zonei de living, camera fiind centrata vizual pe mobilierul specific, dispozitivele de iluminat cu tendinte clasice si televizor. Zona de living nu este doar spatioasa dar si bine iluminata gratie ferestrelor mari care asigura lumina naturala, cat si contrastului de culori alb, gri si nuantelor variate de cafeniu.

Dintre cele trei dormitoare, unul este matrimonial, are acces direct spre balcon si dispune de baie individuala foarte spatioasa cu cada si cabina de dus. Celelalte doua dormitoare au la dispozitie o baie separata la fel de bine echipata ca si cea a dormitorului matrimonial cu exceptia cabinei de dus.

O alta incapere de o importanta majora este bucataria. Aceasta este mobilata si utilata in totalitate. Bucataria propriu-zisa ca mobilier este amplasata in forma literei “L” si va ofera un spatiu generos pentru gatit care va imbunatati semnificativ experientele culinare. Acesta nu este singurul avantaj, aveti la dispozitie o masa suficient de mare unde va puteti reuni dimineata pentru micul dejun sau gustari rapide fara sa va deplasati in zona de dinning.

Apartamentul dispune de doua balcoane cu o suprafata extinsa, amplasate pe laturi opuse ale imobilului si care se deschid spre vederi diferite.  Oricare ar fi vremea dincolo de geamul apartamentului, va veti simti confortabil datorita aerului conditionat disponibil in toate camerele si al centralei termice individuale.  Conditiile de locuit ale acestui apartament sint invers proportionale cu costurile de intretinere  – conditii inalte, costuri joase.

Un alt punct “forte” al acestei proprietati este localizare, intr-o zona cu o infrastructura inalt dezvoltata. Imobilul este amplasat la cateva minute distanta de parcul Herastrau si parcul Kiseleff, aveti in zona scoli, gradinite, sali de fitness si chiar piata. De asemenea aveti acces direct la strada Clucerului care va pune la dispozitie o varietate de restaurante si cafenele unde veti petrece cu mare drag serile sau in weekend. Desi zona este caracterizata printr-o circulatie intensa si foarte abundenta nu trebuie sa va preocupati pentru locul de parcare deoarece aveti la dispozitie doua locuri la subsolul imobilului. Acestea nu sunt simple locuri de parcare, ele sunt inchise separat, ca un garaj propriu-zis, datorita acestui fapt puteti sa le utilizati si ca spatiu de depozitare. Accesul  la locurile de parcare din interiorul blocului se face cu ascensorul, iar din afara acestuia prin rampa dotata cu sistem de degivrare care va facilita enorm condusul in sezonul rece.  In afara transportului personal, puteti apela cu usurinta la cel public. Zona are o retea de transporturi foarte dezvoltata. Puteti opta pentru autobuz, tramvai sau metrou, statia Aviatorilor se afla la doar 10 minute distanta.

Casa nu este doar un acoperis, este locul care iti ofera confort si liniste interioara. Acest apartament le imbina pe toate: spatii mari si luminoase, liniste, design interior placut, facilitati de acces in oras si o varietate mare de locuri pentru petrecerea timpului liber. Doriti sa va convingeti? Contactati-ne chiar acum pentru o vizionare si veti ramane placut surprinsi de cele vazute.

General Information

Property Id : 17899
Property Size: 218.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2

On The Map

Other Features
Hotel
parc

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat